Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Dau un regat pentru un masaj!

I-am auzit pe multi spunand acest lucru si stiu cat de mult inseamna pentru organism un masaj. Imi amintesc de femeia care colinda satele noastre si facea masaj in schimbul oricarui produs alimentar: malai, faina, branza, lapte. Se bucura de orice si ii mai dadeam si bani in plus, stiind ca a venit cu autobuzul si ca va pleca tot cu masina, fiind epuizata dupa masajele pe care le facea taranilor truditi de munca grea a campului.

Parca o vad si parca imi este putin dor de vremurile acelea…Venea in zilele de sarbatoare, cand stia ca oamenii sunt acasa si era asteptata ca painea calda pe care abia o scoti din cuptor si cand iti este o foame de lup.

Imbatranind si-a rarit vizitele si-a pierdut puterea, iar intr-o zi nu a mai venit deloc… Astazi, in amintirea celei care facea masaj si dorind sa le fac o bucurie parintilor mei, am cautat pe internet masaj Bucuresti si am poposit pe site-ul Thaicospa.ro.

Thaicospa

Vizita a fost un prilej de incantare, fiindca am descoperit aici 11 tipuri de masaj asiatic, in care tehnicile se combina si uleiurile esentiale din plante incalzite au rolul de a calma durerile si de a intineri pielea.
Clientii pot alege si la categoria masaje clasice, fiind prezentate 9 tipuri diferite. Imi voi aduce parintii la spa sa descopere singuri cat de putin stia femeia aceea despre masaj, cu toate ca ei o considerau o adevarata interventie providentiala in calmarea durerilor lor.

Site-ul bine structurat mi-a permis sa analizez cu atentie tratamentele si sa aleg si pentru ei si pentru mine, fiindca fireste ca ii voi insoti si ii voi astepta, apoi vom lua masa impreuna la restaurant si vom petrece clipe de vis.

Masajul cu pietre calde este alegerea mea pentru ei, fiindca:
-este un tratament de intinerire si de reechilibrare. As da orice sa imi mai vad parintii tineri, frumosi si in putere, dar cum nu se mai poate, vreau sa le prelungesc viata si sanatatea si sa le ofer in dar mii de bucurii.
-pietrele calde se asaza pe punctele de maxima incarcatura energetica a organismului.
-tratamentul are efecte complexe: elibereaza de energiile negative, elimina toxinele din organism, calmeaza, da o stare generala de bine
-stimuleaza circulatia sangelui si mobilitatea.

Intre timp, eu voi rezerva un masaj facial si imi voi face manichiura.

Articol de Andreea M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *