free download 78 travel guides written by experts

Dacia Sandero, partener de joaca al Gaudeamus 2008

Pentru al treilea an consecutiv, Dacia este partener al Târgului Internaţional de Carte Gaudeamus (19 – 23 noiembrie), 2008 fiind anul dedicat celui mai nou membru al familiei Dacia, Sandero. Acţiunile şi evenimentele organizate pe parcursul celor cinci zile de târg se vor derula sub conceptul „Dacia Sandero, partener de joacă al Gaudeamus” şi vor îndemna vizitatorii să uite pentru câteva momente de tumultul vieţii cotidiene şi să se lase seduşi de lectură şi de joc.  

Dacă în 2006 şi 2007 Dacia a oferit, în cadrul tombolei târgului, câte un vehicul Dacia Logan, anul acesta, marele premiu constă într-un automobil Sandero Ambiance, 1.4 MPI.

Pe lângă acest premiu, Dacia, care dispune de stand propriu la Gaudeamus, mai oferă vizitatorilor târgului ocazia de a câştiga câte un set de cărţi ale căror titluri au în centru ideea de joc – „Jocul ielelor” de Camil Petrescu, „Jocul cu mărgelele de sticlă” de Hermann Hesse şi „Homo ludens” de Johan Huizinga, precum şi semne de carte şi afişe purtând semnătura caricaturistului Mihai Stănescu. Aceste premii vor fi acordate de personalităţi din media şi din lumea artelor spectacolului care vor fi prezente la acţiunile Dacia în zilele de 21, 22 şi 23 noiembrie.

Totodată, în numerele de vineri, sâmbătă şi duminică ale ziarului târgului, bibliofilii vor putea citi trei interviuri despre lectură, literatură şi carte, acordate de actriţa Monica Davidescu, François Fourmont, directorul general al Dacia şi Ioana Pintilie, o tânără angajată la Direcţia de Marketing de la Dacia.

Tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorului în cadrul Tombolei speciale Gaudeamus va avea loc în data de 23 noiembrie, la ora 13.00. Programul de vizitare este următorul: miercuri – vineri, de la 11.00 la 20.00; sâmbătă, de la 10.00 la 20.00 şi duminică de la 10.00 la 16.00. 

Bucuresti, 19.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *