metalshow

Dacă e vineri, ne distrăm învățând. Experimente în care apa este principala vedetă în cel mai mare parc acvatic din România

Pe lângă facilitățile pe care le oferă cel mai mare parc de distracții din țară – tobogane și piscine făcute special pentru vârstele și înălțimile copiilor, plaja cu nisip auriu, piscina cu valuri, nesfârșitul Lazy River alături de Splash Attack – Divertiland Water Park face în fiecare zi de vineri un CADOU tuturor celor prezenți. Alături de partenerii implicați, vizitatorii au posibilitatea de a explora și învăța lucruri noi participând la workshop-urile gratuite și distrându-se din plin.

Vinerea aceasta, 23 Iunie, intre 15:00 si 17:00 GrittyHub vine să-i învețe pe copii (și nu numai) cum apa poate fi uimitoare, nu doar când ne zbenguim în piscină, demonstrând câte experimente se pot face cu ea.

Atelier de experimente Gritty Hub

„GrittyHub și-a propus să devină clubul copiilor cu pasiuni pe bune! Obiectivul nostru central este antrenamentul psihologic inteligent și inovativ al caracterului la copii și părinții acestora. Cu copiii antrenăm abilitățile de caracter prin jocuri explozive și experimente captivante cu traineri care folosesc comunicarea ecologică și viziune caracterială. Cu adulţii dezlegăm un puzzle în urma căruia, aplicând principiile de dezvoltare a minții, vor avea relații sănătoase și înfloritoare cu copiii lor. Vara aceasta ne conectăm împreună în Tabere Urbane, Ateliere de Weekend, Mini-knowledge şi Evenimente de educație avangardistă. În această vineri vă invităm la Divertiland să vă provocăm la experimente distractive, dar și pline de wow în care vedeta principală e APA!” (Liliana Hadji – Consilier psihologic, Trainer, doctor în Cinematografie şi Media, Co-fondator Gritty Education)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *