creative night talks
Shadow

Cushman & Wakefield Echinox îşi consolidează departamentul de Land & Industrial şi încheie o nouă tranzacţie cu Sameday

Cushman & Wakefield Echinox continuă să își consolideze departamentul de Land & Industrial prin recrutarea lui Ștefan Surcel în cadrul echipei și încheie o nouă tranzacție cu Sameday, al doilea contract de închiriere intermediat pentru firma de curierat în ultimele luni.

Având o experiență de patru ani pe piața imobiliară, Ștefan Surcel s-a alăturat echipei Cushman & Wakefield Echinox în calitate de consultant al departamentului industrial și terenuri, oferind consultanță pentru închirierea proprietăților industriale şi logistice, facilitarea procesului de vânzare/cumpărare a terenurilor, analiză de piață și due diligence.

Stefan Surcel, Consultant Land & Industrial Cushman & Wakefield Echinox: „Lucrând într-o echipă experimentată, într-un context atipic creat de această pandemie, sunt motivat să mă autodepăşesc. Experiența mea profesională în zona de real estate s-a concentrat până în prezent pe zona rezidențială și în sectorul comercial, unde am contribuit la expansiunea unui lanț farmaceutic. Șansa de a activa și în zona industrială îmi completează cunoștințele într-un sector ce s-a dovedit în această perioadă de importanţă strategică pentru economie.”

La scurt timp de la venirea în companie, Ștefan a fost implicat în tranzacția de extindere pe piața locală a firmei de curierat Sameday prin închirierea unui spaţiu cu o suprafață de 2.100 metri pătrați în TBM Industrial Park din localitatea Rudeni.

Andrei Brînzea, Partner Land & Industrial, Cushman & Wakefield Echinox
Andrei Brînzea, Partner Land & Industrial, Cushman & Wakefield Echinox

Andrei Brînzea, Partner Land & Industrial, Cushman & Wakefield Echinox: „Piaţa de consultanţă imobiliară oferă încă multe oportunităţi de dezvoltare. Împreună cu Ștefan am căutat o locație adaptată pentru cerințele Sameday privind o suprafață relativ mică de depozitare, cu un număr foarte mare de locuri de parcare și am identificat o variantă optimă de spațiu, într-o locație foarte avantajoasă, vizavi de depozitul lor central, cu o configurație ce corespunde exact cerințelor.”

Sameday a mai închiriat recent, în cadrul unei tranzacții intermediate de Cushman & Wakefield Echinox, un spațiu de depozitare cu o suprafaţă de 1.300 de metri pătrați situat în Tunari, la nord de București.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *