Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cunoscutul DJ Burak Yeter vine la The Artist Awards

Pe 11 octombrie, în Piața Mihai Viteazu din Craiova

DJ-ul turc Burak Yeter închide prima seară la The Artist Awards, cea a creatorilor de conținut, pe 11 octombrie, cu un set incendiar.

Publicul va avea ocazia să audă live piesa „Tuesday”, care are peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube și a fost în heavy rotation la radiourile din toată lumea.

Burak Yeter este un producător muzical, DJ și remixer extrem de talentat și apreciat la nivel internațional. În copilărie a studiat pianul și chitara. Și-a început cariera muzicală la 22 de ani, când a câștigat un concurs de DJ și a concertat la MTV Dance Floor Chart Party în Malta. De atunci, este o prezență constantă în lumea muzicală. A deschis școli de DJ în Amsterdam, Istanbul și Los Angeles, unde lucrează în studiourile sale pentru proiecte viitoare.

Burak Yeter

Pe 11 octombrie, Burak Yeter va încânta publicul din Craiova cu o reprezentație plină de efervescență.

Aflat la prima ediție, The Artist Awards este un eveniment organizat de Big Ideas și Opera Română Craiova, în parteneriat cu Kiss FM, care celebrează artiștii și creatorii de conținut. Publicul va avea acces liber la eveniment. The Artist Awards promite live-uri memorabile, momente de dans speciale, jocuri de lumini spectaculoase și o scenă creată din 450 mp LED.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *