free download 78 travel guides written by experts

Cum să-ți controlezi furia înainte de a te controla ea pe tine

Albert Ellis, Raymond Chip Tafrate
Editura Trei

Furia poate cauza probleme la serviciu, în relaţiile personale şi poate duce chiar la afecțiuni cardiace. Spre deosebire însă de alte emoții negative, nu toată lumea își dorește să scape de furie. Cum există multe situații, zilnic chiar, în care oamenii se înfurie, nu este de mirare că se caută soluții eficiente pentru a controla această emoție.

Albert Ellis și Raymond Chip Tafrate au creat o metodă menită a-i ajuta pe toți cei interesați să-și domine furia. Ei au pornit de la învățăturile unor filosofi precum Seneca, incorporând şi cele mai noi descoperiri în domeniu.

Cum să-ți controlezi furia înainte de a te controla ea pe tine

„Cum să-ți controlezi furia înainte de a te controla ea pe tine” este aşadar un ghid util pentru a înţelege cauzele furiei, problemele pe care le generează atunci când ea devine un „mod de viaţă” şi cum se poate face faţă furiei. Lucrarea include numeroase exemple de cazuri reale care ajută la o mai bună înţelegere a informaţiilor. Sunt incluse şi formulare pe care fiecare cititor le poate completa şi, în baza rezultatelor, poate începe aplicarea metodei şi ajunge la dominarea furiei. Trebuie precizat că lucrarea nu îşi propune reprimarea furiei, ci mai degrabă acceptarea ei şi transformarea în „forme sănătoase care te pot ajuta să fii mai asertiv şi echilibrat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *