free download 78 travel guides written by experts

Cum îți alegi cizmele în funcție de înălțimea ta

Înălțimea și conformația corpului sunt două dintre aspectele care ne influențează alegerile vestimentare. Ținând cont de ele vom opta pentru ținute care ne avantajează și care ne pun în valoare. Însă nu doar hainele ar trebui alese în funcție de caracteristicile siluetei, ci și încălțămintea.

Vrei să-ți cumperi o nouă pereche de cizme, în care să te simți confortabil și în care să arăți extraordinar? Este musai să afli cum alegi modelul potrivit, în acord cu înălțimea ta!

Cum îți alegi cizmele în funcție de înălțimea ta

sursa foto

Ce cizme ți se potrivesc dacă ești minionă?

Mitul potrivit căruia ar trebui să eviți cizmele înalte dacă ești minionă nu este un motiv pentru a nu încerca să porți un astfel de model. Tot secretul constă în păstrarea proporțiilor, astfel că e important să ții cont de câteva mici secrete.

De exemplu, chiar dacă, probabil, o pereche de cizme mușchetar nu te va avantaja, poți să încerci un model de cizmă care pornește imediat de sub genunchi. În acest mod, vei crea impresia că picioarele tale sunt mai lungi. Dacă vei căuta cizme de damă la epantofi, este aproape imposibil să nu găsești un model pe gustul tău!

De asemenea, dacă ești mică de statură, ai grijă ca cizmele să urmărească linia picioarelor și evită modelele largi.

Nu ți vor potrivi nici cizmele a căror lungime se termină în zona gambei, deoarece fragmentează optic picioarele într-o manieră inestetică și te vor face să pari mai scundă decât ești de fapt.

Cum alegi cizmele dacă ești înaltă?

În cazul în care ești foarte înaltă, poți purta orice model de cizme îți dorești. Poți opta chiar și pentru o variantă fără toc, având în vedere că ai nevoie de încălțări care să îți aducă centimentri în plus.

Un sfat pe care ar trebui să îl urmezi dacă nu vrei să accentuezi și mai mult înălțimea pe care o ai constă în alegerea unui model de cizme sub genunchi.

Nu te feri nici de cizmele baggy, dar nici de cele mulate și asortează-le cu jeanși skinny, pantaloni scurți sau fuste și rochii mini.

În ceea ce privește cromatica încălțămintei, nu există restricții în cazul tău. Așadar, pune-ți creativitatea la încercare și alege cizmele care se conformează preferințelor tale!

Ce cizme te avantajează dacă ai o statură medie?

Nu ești foarte înaltă, dar nici nu te numeri printre minione? Atunci te poți considera norocoasă, pentru că poți opta pentru cizme de diverse lungimi. Chiar și varianta peste genunchi te va avantaja, așa că integrează acest model de cizmă în ținutele tale.

Dacă nu vrei să lași la vedere prea multă piele și să le porți în combinație cu o fustă mini, asortează-le cu o pereche de colanți sau chiar cu o fustă plisată midi.

În cazul în care ai picioarele groase, evită modelele de încălțări prea mulate pe pulpă și mizează pentru culori închise, cum ar fi negrul, bleumarinul sau maroul.

Indiferent de forma corpului tău și de înălțimea pe care o ai e esențial să știi care sunt acele alegeri vestimentare care te avantajează. Ia în considerare recomandările noastre și alege-ți cizmele perfecte pentru tine urmând regulile simple pe care ți le-am prezentat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *