Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cuban Night @ Caffe Pascucci Shop, Feel the Cuban Glamour

Cuban Night este primul dintr-o serie de evenimente pe care cafeneaua Pascucci le va organiza anul acesta. Intrat pe piata romaneasca in Noiembrie 2008, brandul Pascucci se remarca prin rafinament, stil eclectic precum si prin traditia unei cafele care cultiva gustul pentru excelenta si rasfatul retetelor originale inovatoare.

Pascucci activeaza in industria cafelei din secolul al XIX-lea, Alberto Pascucci incepand initial business-ul de productie de espresoare si cafea, extinzand apoi si un lant de cafenele.

Prima cafenea a fost deschisa in urma cu doar cinci ani, la Rimini, concept care a incurajat dezvoltarea a peste 120 de cafenele in cele mai moderne orase ale lumii, printre care Hong Kong, Moscova, Copenhaga, Londra sau New York. Pascucci reprezinta un intreg concept dezvoltat in jurul cafelei de cea mai buna calitate. Aflat deja la a doua locatie in Romania, cu 12 locatii in plan pana in 2011, Pascucci continua sa ne incante.

Deoarece “a savura un trabuc inseamna cultura si savoir vivre” si deoarece Cuba, patria trabucurilor de cea mai buna calitate, este si una din cele mai fascinante tari, Pascucci impreuna cu Brands International te invita sa experimentezi magia unei seri cubaneze. Caffe Pascucci Shop este una dintre putinele cafenele care comercializeaza extrem de bine trabucurile si care ofera, datorita meniului extrem de divers, posibilitati de combinatii unice in savurarea trabucurilor.

Raiul fumatorilor de havane este de mult timp Cuba, iar la Pascucci te poti delecta cu savoarea si buchetul de arome cubaneze imbinate in cele mai bune trabucuri, manual executate. Trabucurile Romeo y Julieta au inceput sa fie fabricate in anul 1875; inca de atunci, Romeo y Julieta si-au scris propria istorie prin premiile si medaliile castigate de-a lungul timpului. Trabucurile Montecristo(1935) sunt cele mai populare trabucuri cubaneze. Cand au ales denumirea, inspirandu-se din romanul lui Alexandre Dumas, producatorii nu aveau de unde sa stie ca numesc de fapt marca de trabucuri la care se vor raporta calitativ toate celelalte marci de havane.

Invitata speciala a acestei seri va fi Carmen Luisa Rodriguez Loinaz, care ne va initia cu maiestrie in arta fabricarii trabucurilor. Carmen lucreaza de 17 ani ca torcedoare, la Fabrica Trinidad din Pinar del Rio. Degustatoare de trabucuri, dar si specialista in producerea de trabucuri Trinidad si Romeo y Julieta, Carmen provine dintr-o familie cu traditie de secole in arta fabricarii trabucurilor.

Experimenteaza momente de incantare a simturilor si de rafinament, alaturi de invitati de seama,  pe ritmurile autentice cubaneze ale Biu Marquetti (ex Mandinga) & Band: Gilberto Acen Ortega (drums si timbal ), Raubel Torres ( bass ), Gustavo Alcantara (pian si clapa), Luis Palomino (saxo, flauta si clapa), Ati de Chile (percutie).

Pascucci si Brands International te invita sa experimentezi magia Cubei Miercuri, 25 Februarie 2009, incepand cu ora 19:00, la Cafe Pascucci Shop, Calea Dorobanti 152, vizavi de Liceul I.L. Caragiale.

Bucuresti, 23.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *