free download 78 travel guides written by experts

Cu TV Paprika, prindem gustul cumpărăturilor la piață

După ce în luna septembrie Antonio Passarelli ne-a făcut să prindem gustul cumpărăturilor din piață, iată că octombrie vine cu alte două propuneri la TV Paprika.

Telespectatorii pot învăța o mulțime de noi rețete, pot experimenta și descoperi noi specialități culinare, care vor fi preparate de cele două protagoniste ale noilor producții locale, difuzate de TV Paprika.

Marketa la piaţă
Marketa On The Market (10x30min)

Marketa On The Market

Premiera: 07 octombrie, ora 10:00

Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Marketa Hrubesova va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați.

Dora la piaţă
Dora On The Market (10x30min)

Premiera: 07 octombrie, ora 10:30

Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Havas Dóra va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *