free download 78 travel guides written by experts

Cu pachete de la 0,95 euro lunar, THC atacă tot mai puternic piața locală de găzduire web

Lansat ca brand dedicat pieței locale în urma experienței companiei pe piața internațională, THC a devenit un exponent tot mai important al pieței românești de găzduire web. Firma are oferte variate pentru toate categoriile de clienți, de la cei individuali la IMM-uri. Evident, grație datacenterului propriu din România, THC poate satisface orice nevoi inclusiv pe segmentul corporate.

“Acordăm foarte multă atenție mediului e-commerce, aflat în plină dezvoltare în România. Ne-am dorit încă de la început să sprijinim antreprenorii din acest domeniu cu soluții premium pentru magazinele online, la prețuri accesibile. Insistăm și acum pe un raport excelent calitate / preț și venim cu servicii cu valoare adăugată, practic oferim pachete complexe pentru clienți și avem relații de business oneste, pe termen lung”, explică reprezentanții THC.

Conform ofertei prezentate pe thc.ro, prețurile pachetelor de găzduire web încep de la 0,95 euro / lună, practic printre cele mai bune oferte posibile pe piață. Însă compania nu se remarcă doar prin prețuri foarte atractive, ci mai ales prin nivelul serviciilor, calitate extra pe orice nișă. În materie de servicii de hosting, există pachete special concepute în funcție de nevoile clienților, de exemplu diverse pachete pentru magazine online, adaptate programelor specifice, dar și pachete pentru bloguri și alte proiecte bazate pe WordPress. Firma oferă inclusiv găzduire pe servere VPS cu resurse dedicate sau varianta de top: servere dedicate, pentru performanță maximă.

gazduire site

sursa foto: THC

Un mare avantaj propus de THC clienților este suportul tehnic non stop, ușor de accesat, în limbile română și engleză. “Suntem angajați 100% sa creăm cea mai bună experiență de găzduire web pentru clienții noștri. Și pentru a arăta că ne pasă cu adevărat, echipa noastră de suport este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență în alegerea planului perfect de găzduire pentru proiectul tău și pentru a te ajuta atunci când întâmpini o problemă, chiar dacă uneori nu este legată de găzduire”, se menționează pe thc.ro.

De asemenea, firma garantează pentru toți clienții uptime de 99,9%, o promisiune care permite website-urilor să fie mereu disponibile vizitatorilor, clienților existenți și potențialilor clienți. Totul este simplu, inclusiv plățile, permise printr-o varietate optimă de metode: PayPal, carduri bancare, transfer bancar, precum și transfer de Bitcoin.

Pe lângă ofertele de găzduire web, THC propune și soluții complementare prin care pune tehnologia în slujba creșterii afacerii clienților. Astfel, pe platforma online se pot înregistra domenii web la doar 7,5 euro / an, se pot contracta servicii de web design (pentru website-uri de prezentare și pentru magazine online), se pot alege certificate SSL pentru securitate maximă a datelor.

Piața de hosting din România se maturizează tot mai mult, în condițiile în care profitabilitatea mediului online este în creștere, iar companiile din domeniu cunosc mai bine ce fel de soluții le sunt necesare pentru a putea opera afacerile în cel mai bun mod. Calitatea este așadar pusă de clienți în prim-plan, website-urile adesea offline sau cu pagini care se încarcă greoi fiind rapid penalizate de vizitatori (și chiar și de motoarele de căutare), deci nefiind variante acceptabile pe piață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *