free download 78 travel guides written by experts

Cu ocazia Zilei Internaţionale pentru Eradicarea Sărăciei, Samusocial din România vă invită la Samu Live

Concert caritabil cu The Pixels, Trees Orchestra şi Dimitri’s Bats

18 octombrie 2017 | 21:00

Control Club (strada Constantin Mille nr. 4) | Acces: 25 RON

Samu Live este un concert caritabil organizat pentru sustinerea activităţii Samusocial din România şi a beneficiarilor asociaţiei, persoanele fără adăpost. Vor urca pe scenă formaţiile The Pixels, Trees Orchestra şi Dimitri’s Bats.

Concert caritabil Samu Live cu The Pixels x Trees Orchestra X Dimitris Bats
Prin acest eveniment ne propunem să strângem resurse financiare foarte necesare pe durata anotimpului rece – perioadă din an în care persoanele fără adăpost au cea mai mare nevoie de sprijin.

Banii obţinuţi din biletele pentru concert vor salva vieţi în iarna ce se apropie cu paşi repezi. Acestea pot fi achiziţionate cu 25 RON în avans de pe website-ul Eventbook, sau la momentul concertului în limita disponibilităţii. Accesul în sala de concerte se face începând cu ora 20:00.

https://eventbook.ro/film/bilete-samu-live-dimitri-s-bats-trees-orchestra-the-pixels
Facebook: https://bit.ly/2z2kTkS

Samusocial din România (Serviciul de Ajutor Mobil de Urgenţă) este un dispozitiv de intervenţie de urgenţă care vine în întâmpinarea persoanelor care au fost reduse la stadiul de simplă supravieţuire, persoanele fără adăpost.

Conform Planului Naţional Antisărăcie, în România există peste 15 000 de persoane adulte fără adăpost din care aproximativ 5000 trăiesc în Bucureşti. În baza de date Samusocial sunt înregistrate 5400 de cazuri. În acest moment, serviciile de asistenţă pentru aceste persoane sunt total insuficiente.

Pentru a afla despre proiectele Samusocial din România, vizitaţi: https://www.samusocial.ro/ şi https://www.facebook.com/SamusocialRomania.

Samu Live este organizat de Samusocial din România cu sprijinul:
Control Club
The Pixels | Trees Orchestra | Dimitri’s Bats
Vira Films | creativelaboratories.ro

Parteneri media
Radio France Internationale România | Radio Guerrilla | Zeppelin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *