free download 78 travel guides written by experts

Cristi Stanciu de la MTV, alaturi de Wassabi

VJ-ul MTV, Cristi Stanciu şi-a găsit o nouă vocaţie. Pe lângă meseria de VJ MTV, Cristi este DJ la radio şi mai nou, joacă în videoclipuri, fiind prezent în ultima lună în două clipuri.

De la prestaţia din cel mai nou clip al Ramonei – „Iluzii”, unde Cristi susţine campania antidrog promovată de videoclip, vedeta MTV apare acum alături de simpaticele fete de la Wassabi în clipul piesei lor de debut „Have some fun with 21”. Clipul fetelor este încă pe platourile de filmare, însă piesa cu versurile create de Marius Moga este deja cunoscută de către public.

Cristi a acceptat să apară în acest videoclip, cu toate că a fost nevoit să filmeze cu piciorul în ghips. VJ-ul a ajuns cu piciorul în ghips în urma unui accident auto, însă se pare că acest incident neplăcut nu a reuşit să îl ţină departe de activitatea intensă pe care vedeta o are zi de zi.

„Tinere, energice şi foarte interesante!” spune Cristi despre fetele de la Wassabi. „Pot spune că am acceptat imediat propunerea chiar dacă aveam piciorul în ghips şi asta datorită faptului că e o plăcere să lucrezi cu fetele. Sunt vesele şi inteligente, la fel ca şi melodia pe care o promovează”.

Bucuresti, 26.07.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *