free download 78 travel guides written by experts

Cristalul Eteric: Al treilea Tunel – o carte interesanta 

Probabil nu multa lume a auzit de Radu Cinamar. Este un autor misterios, care foloseste acest nume ca pseudonim. Unii speculeaza, de fapt, ca sub acest nume se ascund mai multi autori. Citit invers, numele autorului devine Ramani cu dar, ramanii facand parte din marea familie traco-dacica. Cartile sale imbina diverse informatii despre misticism, alchimie, ezoterism, spiritualitate si chiar francmasonerie. Totul se invarte in jurul fiintei umane, dar si in jurul poporului Dac, mai enigmatic decat am tinde sa credem. De fapt, in ultimii ani, descoperim din ce in ce mai mult importanta si polivalenta acestui popor. Pentru multa lume, cartile lui Radu Cinamar reprezinta o culegere de paradigme. Asa se doreste a fi si ultima lucrare, si anume Cristalul eteric: al treilea tunel.

Aceasta carte, Cristalul eteric: Al treilea tunel de Radu Cinamar, incheie atat un ciclu numerologic, mai bine zis, ciclul lui 7. Este vorba despre ultimului tunel, ramas neexplorat de autor pana in anul 2015. Dupa prezentarea expeditiei, vom descoperi ceva interesant. Autorul se orienteaza catre un proiect special, ce atrage o colaborare inedita cu orasul subteran Apellos, dar si cu partea americana. Apellos, orasul misterios din muntii Apuseni, poate fi considerat un autohton Avalon, cu alte caracteristici insa. Magie sau stiinta? Ca si in teoriile lui Erich von Daniken (desi nu exista legatura intre cei doi autori), putem trage concluzii cum ca civilizatii evoluate, poate chiar extraterestre, au stapanit aceste pamanturi si au influentat enorm evolutia noastra, cu mentiunea de a nu fi acuzati de tendentiozitate. Sa fi fost Ramanii un fel de Anunnaki? Ii putem oare compara? Din anumite descrieri, populatia Ga-Ramani (de unde si pseudonimul scris invers al autorului), avea urmatoarele trasaturi: pielea roz-aurie, par drept, lung, nasuri acviline si barbi scurte si proveneau de undeva din Sahara. Desi descrierea Anunnaki este putin diferita, Ga-Ramani par, de asemenea, sa fie fiinte nepamantene. Loc de interpretari exista!

Un alt aspect foarte interesant este ca, dupa aproape 14 ani, in Cristalul eteric: Al treilea tunel Radu Cinamar ne ofera, in premiera, in acest volum mult mai multe informatii despre enigmaticul Elinor, un alchimist desavarsit. Cartea prezinta o informatie cheie si despre originea Lunii. Totul este explicat in amanunt si in mod cronologic, la fel ca si in cazul elementelor despre originea omului, prezentate in Geneza uitata.

Radu Cinamar - al 7-lea tunel

De ce 7?

Cifra 7 este una deosebit de mistica. Este interesant faptul ca asociaza Cristalul eteric cu 7. Este vorba despre vindecarea spirituala. Cristalele eterice sunt considerate elemente folosite in aceste practici. De exemplu, multi tamaduitori pun cristale de-a lungul corpului in linie cu cele 7 chakre. Exact: cifra 7! Este o practica suficient de puternic pentru a vindeca bolile si a promova o sanatate emotionala si spirituala buna.

Cuvantul „eteric” implica ceva care este de alta natura sau „ireal”. Si ca atare, vindecarea eterica a cristalelor se refera la valorificarea puterii vindecarii cristalelor fara cristale prezente fizic.  Acesta este procesul care va permite sa va deschideti canalele pentru a dobandi energia cristalelor direct din univers, fara a fi nevoie de cristalul fizic ca mediu. Odata ce sunteti adaptat la cristale eterice, puteti beneficia de vindecarea eterica a cristalelor, pur si simplu doar prin intentie. Cristalele eterice sunt plasate de-a lungul corpului, uneori ghidate la chakrele noastre de instinctele noastre, pentru a creste vibratiile cu scopul de a facilita vindecarea. Diferenta la cristalele eterice, in comparatie cu cele fizice, este ca dispar dupa ce persoana care sufera de vindecare a absorbit toata energia de care are nevoie pentru a se vindeca eficient.

Puterea lui 7 insa nu se opreste aici. Folosit de 735 de ori (de 54 de ori doar in cartea Apocalipsa), numarul 7 este temelia cuvantului lui Dumnezeu.  Sapte este numarul completului si perfectiunii (atat fizic, cat si spiritual). O mare parte din sensul sau are caracteristica de a fi legat direct de creatia lui Dumnezeu a tuturor lucrurilor. Conform unor traditii evreiesti, creatia lui Adam a avut loc pe 26 septembrie 3760 i.Hr. (sau prima zi de Tishri, care este a saptea luna din calendarul ebraic). Cuvantul „creat” este folosit de 7 ori descriind lucrarea creatoare a lui Dumnezeu (Geneza 1: 1, 21, 27 de trei ori; 2: 3; 2: 4). Exista 7 zile intr-o saptamana si Sabatul lui Dumnezeu este a 7-a zi? Biblia, in ansamblu, a fost impartita initial in 7 diviziuni majore. Ele sunt 1) Legea; 2) Profetii; 3) Scrierile sau Psalmii; 4) Evangheliile si Faptele; 5) Epistolele; 6) Epistolele lui Pavel; si 7) cartea Apocalipsei. Numarul total de carti inspirate initial a fost patruzeci si noua, sau 7 x 7, care demonstreaza perfectiunea absoluta a Cuvantului lui Dumnezeu.

Nu intamplator Radu Cinamar alege simboluri. Da, este o carte pe care nu oricine o poate citi, pentru ca trebuie sa te afli intr-o stare transcedentala, in antagonism persuasiv fata de realitate. Recomandam lectura celor care vad dincolo de realitatea fada, celor care cred in pseudostiinta.

Prezentare de Maria S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *