free download 78 travel guides written by experts

Crime+Investigation difuzează în premieră serialul documentar „Acuzat: vinovat sau nevinovat?”

Crime+Investigation® difuzează începând din 7 iulie, în fiecare marți, de la ora 22:00, seria „Acuzat: vinovat sau nevinovat?”, ce prezintă poveștile reale a 7 oameni care ajung să fie acuzați de crimă și trebuie să facă față unui proces pentru a-și păstra libertatea.

Fiecare episod urmărește întregul fir al evenimentelor unei povești, de la momentul în care acuzatul își pregătește strategia de apărare, modul în care decurge procesul, și până la momentul stabilirii și aflării verdictului.

Noua serie „Acuzat: vinovat sau nevinovat?” dezvăluie întâmplări, momente, reacții și experiențe reale cu care un suspect de crimă de confruntă de la momentul acuzării.

Perspectiva acuzatului este completată de declarații ale familiei și ale avocaților săi, într-o documentare emoționantă, dar obiectivă a impactului pe care un astfel de eveniment îl are asupra vieții unui om.

Acuzat - vinovat sau nevinovat

Publicul va descoperi, astfel, dezvăluiri șocante, evenimente tragice care nu au putut fi evitate sau au salvat alte vieți, dar și o incursiune în culisele unui proces și toate eforturile emoționale, mentale și fizice care se fac de cei care își merită libertatea, deși sunt acuzați de crimă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *