free download 78 travel guides written by experts

Cramele Recaş, record în medalii de aur

Cramele Recaş, a stabilit recordul medaliilor de aur obţinute la concursul Vinuri Româneşti din Podgorii Strămoşeşti, parte a Civilizaţiei şi Culturii, organizat de către Consiliul pe Produs “Struguri, Must, Vin, Produse pe Bază de Vin şi Produse Procesate”, O.N.I.V., A.D.A.R., şi O.N.D.O.V.

La cea de-a doua ediţie a concursului Vinuri Româneşti din Podgorii Strămoşeşti, parte a Civilizaţiei şi Culturii, organizat în perioada 2-6 noiembrie 2005, Cramelor Recaş i-au  fost acordate patru medalii de aur, pentru toate cele patru soiuri cu care acestea au fost prezente în concurs. Soiurile produse de Cramele Recaş care au fost premiate sunt: Fetească Regală – sec 2005, Mustoasă 2005, Fetească Regală – demisec 2005 şi Fetească Regală – barique 2000, cărora le-au fost acordate medaliile de aur pentru cele mai bune vinuri de producţie românească.

“Dorim ca prin acest eveniment să promovăm valorile naţionale prin nobleţea vinului, tradiţia culturii de viţă de vie de pe meleagurile noastre precum şi producătorii care promovează în producţia lor soiurile autohtone româneşti”, au declarat organizatorii evenimentului.

“Aceste medalii reprezintă pentru noi recunoaşterea eforturilor permanente depuse pentru îmbunătăţirea calităţii vinurilor produse în Cramele Recaş, prin îmbinarea tradiţiei şi a resurselor strămoşeşti cu cea mai performantă tehnologie internaţională de vinificaţie. Ne bucură de asemenea faptul că trei dintre cele patru medalii sunt câştigate pentru vinuri de producţie 2005, create cu ajutorul cunoscutului oenolog de talie internaţională, domnul Hartley Smithers.”, a declarat, domnul Philip Cox, Director Comercial Cramele Recaş.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *