free download 78 travel guides written by experts

Corina Anghel este noul Head of Strategy al agenției FCB Bucharest

FCB Bucharest își consolidează departamentul de strategie, odată cu preluarea rolului de coordonare de către Corina Anghel și cu extinderea echipei la începutul acestui an. Cu o experiență de 10 ani în industrie, dintre care 9 ani dedicați exclusiv strategic planningului, Corina a fost parte din echipele câștigătoare a mai multor premii Effie, demonstrând astfel că a pus baze valoroase unor campanii de succes.

Corina a studiat comunicare la SNSPA, urmând ca primul an din carieră să-l dedice marketing researchului. Mai apoi și-a descoperit pasiunea pentru strategie, lucrând până în anul 2011 ca strateg și apoi devenind coordonator al departamentului de strategie în agenția Propaganda. Corina a lucrat pentru branduri din categorii diverse, atât cu profil FMCG și retailers, cât și media, telecomunicații, banking și responsabilitate socială.

Corina Anghel, Head Of Strategy FCB

Din echipa de strategie a FCB Bucharest mai fac parte Oana Nedelea și Adelina Marițiu, Strategic Planneri cu trasee profesionale diferite, dar pe care le unește aceeași pasiune pentru strategie.

„Cred că e foarte benefică diversitatea echipei de strategie. Oana a început în digital, Adelina a fost mai întâi copywriter, apoi strateg în agenție, apoi a trecut prin departamentul de marketing al unui ONG din domeniul educației, iar eu am făcut research înainte de a ajunge la strategie. Asta ne oferă perspective diferite și face abordarea proiectelor mai complexă și mai interesantă”, spune Corina Anghel – Head of Strategy FCB Bucharest.

Oana Nedelea a studiat comunicare și brand management la SNSPA și are o experiență de opt ani în industria publicității, dintre care doi petrecuți în agenția FCB. Primii 4 ani ai carierei sale i-a dedicat domeniului digital, iar mai apoi s-a axat pe comunicarea de brand. De-a lungul timpului a lucrat pentru categorii de branduri foarte diverse, printre care Skittles, Absolut Vodka, Opel, Bancpost, Avon, Coca-Cola, KFC, MasterCard.

Adelina Marițiu, cea mai nouă membră a echipei de strategie FCB, a studiat la Universitatea din București, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, apoi a urmat cursuri online de creative writing la Stanford Continuing Studies. În cei 5 ani ai carierei sale în publicitate s-a ocupat de copywriting, marketing și strategie, pentru branduri cu profiluri diverse: auto, retail, FMCG, educație, home & deco, financiar, pharma, horeca, e-commerce, sport și entertainment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *