free download 78 travel guides written by experts

Cora semneaza cu Adora Mall

·    Cora a semnat contractul de inchiriere pentru Adora Mall, principalul centru comercial din Craiova
·    Hypermarketul Cora se va intinde pe o suprafata totala inchiriabila de 12.100 m2, o oferta unica in Adora Mall
·    Adora Mall va avea 190 de magazine dispuse pe cei 59.000 m2 GLA in cadrul conceptului arhitectural inspirat de cele 4 anotimpuri

Specialistul international Sonae Sierra – detinator, dezvoltator si operator de centre comerciale a semnat cu lantul international de supermarket-uri si hypermarket-uri  Cora contractul de inchiriere pentru Adora Mall din Craiova. Contractul a fost incheiat cu ajutorul CB Richard Ellis Eurisko, agent co-exclusiv de inchiriere al proiectului Adora Mall. Cunoscut ca unul dintre operatorii principali pe piata de hypermarket din Romania, magazinul Cora din Adora Mall va oferi o varietate larga de articole in cei 12.100 m2 alocati in centrul comercial situat in zona central sued-estica a orasului si va servi 420.000 de locuitori aflati la 30 minute distanta.
Adora Mall, cu o suprafata totala inchirabila de 59.000 m2, 190 de magazine si 1.800 de locuri de parcare, va oferi clientilor sai un brand puternic de hypermarket subliniind astfel ambitia Sonae Sierra de a oferi populatiei din Craiova un centru comercial inovativ, la cele mai inalte standarde de calitate.

“Suntem foarte bucurosi ca am castigat Cora de partea noastra in acest proiect ambitios. Astfel, cu ajutorul lantului international de hypermarket Cora, suntem siguri ca Adora Mall va veni in intampinarea nevoilor comerciale ale locuitorilor. Centrul comercial inovativ impreuna cu oferta sa de magazine nationale, internationale dar si locale vor imbunatati si vitaliza piata de retail din Craiova. Placerea de a cumpara va deveni o experienta noua, placuta si amuzanta in acelasi timp” afirma Ingo Nissen, Director de Dezvoltare pentru Romania al Sonae Sierra.

Phillipe Lejeune, Director General Cora sustine: “Ne dorim sa dezvoltam noi proiecte in locatii-cheie din Romania, iar Adora Mall ne ofera exact acest lucru.Suntem siguri ca aceasta colaborare va aduce un succes important pentru ambele noastre companii, dar in primul rand va fi un succes pentru consumatorii din Craiova”.

Cora, impreuna cu Cinema City, pozitioneaza Adora Mall ca oportunitate vitala pentru comertul si economia locala prin generarea a 900 de noi locuri de munca in Adora Mall si prin selectia unica de servicii, magazine si divertisment oferite. Adora Mall are in prezent peste 60 % din suprafata totala inchiriabila inchiriata sau pre-inchiriata.

Concept arhitectural inspirat de cele 4 anotimpuri
Arhitectura centrului comercial este inspirata de cele 4 anotimpuri gratie apropierii de punctul de reper al orasului – Parcul Romanescu. Stilul si decoratiile vor recrea etapele schimbarilor sezoniere prin reproducerea continua a imaginilor florei, formandu-se astfel senzatia de omniprezentă a naturii care se schimba de-a lungul celor patru anotimpuri.

Mediu, Siguranta si Sanatate
Asemenea tuturor centrelor dezvoltate de Sonae Sierra, Adora Mall este conceput pentru a indeplini sistemul implementat de companie cu privire la siguranţa si sanatatea mediului. Astfel, se îndeplinesc rigorile impuse pentru toate proiectele Sonae Sierra, care se refera la ocrotirea şi protejarea mediului înconjurător.
.  

Bucuresti, 18.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *