Shadow

Consiliul Director al Vienna Insurance Group are o nouă echipă începând cu 1 iulie 2023

Hartwig Löger va deveni CEO, iar Peter Höfinger adjunctul său

Începând cu 1 iulie 2023, Consiliul Director al Vienna Insurance Group (VIG) va avea următoarea componență: Hartwig Löger, Director General și Președinte al Consiliului Director, Peter Höfinger, Director General Adjunct și Vicepreședinte al Consiliului Director, Liane Hirner, Chief Finance & Risk Officer (CFRO), Gábor Lehel, Gerhard Lahner și Harald Riener. Toate mandatele membrilor Consiliului Director vor fi în vigoare până pe data de 30 iunie 2027.

Vienna Insurance Group logo - VIG - Wiener Versicherung Gruppe

În ședința din 29 noiembrie 2022, Consiliul de Supraveghere a votat în unanimitate viitoarea componență a Consiliului Director al Vienna Insurance Group. Votul a urmat recomandarea venită din partea comitetului de nominalizare al Consiliului de Supraveghere, în septembrie 2022. “Stabilind încă de pe acum componența Consiliului Director de la data de 1 iulie 2023, nu evidențiem doar stabilitatea și continuitatea care caracterizează Grupul VIG. Echipa profesionistă și multidisciplinară a Consiliului Director este totodată una ce se completează excelent și este foarte bine coordonată”, a explicat Günter Geyer, Președintele Consiliului de Supraveghere al Vienna Insurance Group.

Mandatele lui Elisabeth Stadler și Peter Thirring, ce expiră pe data de 30 iunie 2023, nu vor fi prelungite, la cererea acestora, datorită planurilor de pensionare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *