free download 78 travel guides written by experts

Confident Communications se afiliază la rețeaua globală 3AW

Confident Communications (www.confidentpr.com), agenție de consultanță în comunicarea de afaceri, și-a anunțat astăzi afilierea la 3AW, o rețea globală de agenții independente de comunicare full-service.

În rețeaua 3AW, Confident Communications va reprezenta exclusiv România și va fi agenția agreată pentru clienții 3AW care sunt deja sau care intră pe piața locală.

Rețeaua 3AW este formată din agenții full-service independente din întreaga lume. Pilonii principali ai rețelei, aflată într-o creștere rapidă, se află în Statele Unite, Mexic, Brazilia și Spania, agențiile afiliate acoperind mai mult de 20 de piețe la nivel internațional. Rețeaua 3AW este formată din profesioniști cu o expertiză dovedită în regiunile pe care le reprezintă.

María de Cárdenas Llanos, International Business Expansion Director al 3AW Spania, a declarat: “Sunt bucuroasă că putem conta pe o agenție dedicată, ca partener al 3AW pentru piața din România. Aștept cu nerăbdare să lucrăm cu echipa Confident Communications, o echipă profesionistă și experimentată. Pentru noi sunt importante deopotrivă expertiza profesională și abordarea antreprenorială a fondatorului”.

Mara Gojgar, Confident Communications
Mara Gojgar, Confident Communications

Mara Gojgar, Confident Communications, a declarat: “Suntem onorați să ne alăturăm acestei rețele globale de agenții de comunicare, publicitate și servicii de marketing. Rețeaua 3AW are ca fir roșu expertiza profesională a membrilor, pasiunea și angajamentul acestora în domeniile pe care le reprezintă și viziunea antreprenorială a fondatorilor. Acest parteneriat ne va permite să oferim soluții de marketing în întreaga lume, cu expertiză locală”.

Confident Communications a fost invitată să se alăture rețelei 3AW pe baza expertizei sale locale în comunicare de marketing – relații publice, digital & social media, media buying, producție foto-video și management de eveniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *