Baby Boom Show 2022
Shadow

Concert TRICKY la Quantic Club pe 2 Mai

TRICKY canta la Bucuresti in Quantic Club pe 2 mai iar primele bilete costa doar 65 de lei!

Adrian Nicholas Matthews Thaws sau mai simplu Tricky, este un artist britanic care si-a inceput cariera de muzician alaturi de Massive Attack, ulterior luand decizia de a se axa pe o cariera solos. Tricky este considerat unul dintre pionierii muzicii trip hop, abordand in muzica sa un amalgam de hi hop, ragga si alternativ.

A colaborat cu multi artisti printre care Bjork, PJ Harvey sau Grace Jones. A compus 13 albume de studio, cel mai recent fiind Ununiform, lansat in 2017. Pe langa cariera de muzician, Tricky a jucat si in diferite productii cinematografice, cea mai notabila fiind filmul The Fifth Element.

Primele 100 de bilete costa doar 65 lei, urmatoarele 100 de bilete costa 85 lei, in presale 95 de lei iar la intrare 120.

Concert TRICKY la Quantic Club pe 2 Mai

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Radio Guerrilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.