Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Concert Traffic Strings – 26 februarie 2017 ora 19:00, la Sala Radio din Bucureşti

Primul concert al trupei TRAFFIC STRINGS din anul 2017 va fi Duminică 26 Februarie ora 19:00, la Sala Radio din Bucureşti.

Alternând diferite genuri muzicale, TRAFFIC STRINGS va oferi spectatorilor oportunitatea de a experimenta diferite stări emotionale, aducând în premieră piese noi, introduse de curând repertoriul grupului.

Parcursul muzical va cuprinde in derularea sa lucrari incepand cu dinamicul tango argentinian reprezentat printre altele de celebrele La Cumparsita şi Parfum de femeie , dar mai ales de Roxanne a lui Sting prezentată în varianta originala , de tango , atingand apoi virtuozitatea debordantă a muzicii clasice din fantezia Carmen conceputa de Pablo de Sarasate . Programul serii se va completa cu atmosfera lejera şi relaxantă a muzicii lui Enrik Satie, precum si cu piese ale renumitului compozitor de muzica de film, Ennio Morricone.


Nu rataţi acest concert, TRAFFIC STRINGS vă va transfera o stare de bine iar viaţa va fi mai frumoasă deoarece veţi dobândi mai multă bucurie şi speranţă .

Biletele sunt disponibile in: Reteaua de librarii Humanitas Carturesti si Diverta de asemenea in Carrefour si benzinariile OMV.

La casa de bilete a salii Radio tel: 021 303 14 28 si  021 314 68 00.

On Line la: https://www.eventim.ro/ro/bilete/concert-traffic-strings-bucuresti-sala-radio-452374/event.html.

Demo:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *