Kinodiseea

Concert Monuments și Vola la București

Monuments si Vola canta la Bucuresti sambata pe 20 octombrie in Club Fabrica in cadrul unui show exclusivist cu doar 350 de bilete in vanzare. In deshidere va canta trupa de progressive metal din Franta, Kadinja.

Monuments vin din Marea Britanie si abordeaza ca stil Progressive Metal. Bazele au fost puse in 2007 si la doar 5 ani de la lansare au semnat cu Century Media Records. A urmat lansarea primului album, ‘Gnosis’ si un turneu alaturi de Born of Osiris si After the Burial.
In 2014 au lansat un nou album, The Amanuensis urmat de aparitii la festivaluri de top, precum Download. In Octombrie urmeaza sa lanseze albumul Phronesis, al treilea material al britanicilor.

Concert Monuments si Vola 20.10.2018

In momentul de fata Monuments inseamna:
John Browne – chitara
Adam Swan – bass
Olly Steele – chitara
Chris Barretto –voce
Daniel Lang – tobe.

Vola vin din Copenhaga si sunt un mix cum rar intalnesti. De la progressiv-ul ce caracteriza anii ’70 la industrial cu note electronice, totul blenduit cu influente de metal extrem, Vola sunt considerati o adevarata speranta a scenei metal europene.

Albumul de debut, ‘Inmazes’ a fost consideat de multi specialisti revelatia prog metalului, mai ales pentru ca era vorba de un album de debut.

Vola inseamna:
Asger Mygind – chitara si voce
Martin Werner – clape
Nicolai Mogensen – bass
Adam Janzi – tobe.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
– earlybird: 65 lei pana pe 7 septembrie
– presale: 75 lei pana pe 1 octombrie
– presale: 85 lei pana pe 20 octombrie
– la intrare: 90 lei.

Se pun in vanzare doar 350 de bilete.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *