free download 78 travel guides written by experts

Complex Astoria – eficientizarea activitatii prin accesarea de fonduri nerambursabile

S.C. Complex Astoria S.R.L. anunta implementarea cu succes a proiectului „Asistenta S.C. COMPLEX ASTORIA SRL pentru achizitionarea de servicii de consultanta in management.” Proiectul a permis accesul la servicii profesionale de consultanta, avand ca rezultat o serie de masuri ce au dus la eficientizarea activitatii societatii.
Sprijinul financiar nerambursabil acordat in cadrul Programului PHARE CES – prin Schema de Finantare “Asistenta IMM pentru achizitionarea de servicii de consultanta in afaceri” – a permis accesarea unor servicii de consultanta specializata prin intermediul carora S.C. Complex Astoria SRL a reusit implementarea celor mai bune solutii pentru eficientizarea activitatii companiei pentru urmatorii ani.

Serviciile de consultanta pentru care s-a primit asistenta financiara s-au concretizat intr-o analiza a sistemului IT utilizat in cadrul societatii, intr-o analiza financiara, in realizarea strategiei de dezvoltare a companiei pentru urmatorii cinci ani, in realizarea unui plan de afaceri pentru investitiile prioritare si intr-un stagiu de asistenta si pregatire acordata managementului societatii pentru luarea deciziilor.

Accesarea serviciilor de consultanta a permis realizarea unei radiografii a situatiei financiare si a performantelor economice ale companiei, precum si identificarea solutiilor tehnice IT necesare pentru imbunatatirea activitatii. Ulterior, pe baza concluziilor s-a realizat strategia de dezvoltare si planul de afaceri pentru investitiile stabilite ca fiind prioritare.

S-au identificat caile de dezvoltare si proiectele de investitii necesare pentru diminuarea efectului sezonalitatii, echipa de conducere beneficiind de asistenta de specialitate in ceea ce priveste luarea deciziilor dar si gasirea solutiilor de finantare necesare pentru investitiile programate. De asemenea, Complex Astoria SRL a finalizat si implementarea de tehnologii IT de asistare a deciziilor managementului, toate aceste obiective fiind indeplinite ca urmare a sprijinul financiar primit prin programul PHARE CES.

Masurile luate in urma consultantei primite au contribuit la modernizarea, dezvoltarea si diversificarea serviciilor turistice oferite, precum si cresterea calitatii serviciilor S.C. Complex Astoria SRL. In acest moment compania se afla in etapa de promovare a proiectului, initiind o serie de actiuni ce au ca scop transmiterea catre public a rezultatelor sprijinului financiar primit prin programul PHARE CES Schema de Finantare “Asistenta IMM pentru achizitionarea de servicii de consultanta in afaceri”.

Mamaia, 23.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *