Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Companiile Enel pun la dispoziția angajaților și familiilor lor centre de vaccinare anti-covid în București și Constanța

  • Cele două centre de vaccinare puse la dispoziția angajaților Enel și membrilor familiilor acestora dispun de toată infrastructura necesară, conform cerințelor autorității sanitare, și oferă posibilitatea ca, într-o singură zi, să se poată vaccina până la 60 de persoane

Companiile Enel din România continuă să fie un partener în lupta împotriva Sars-CoV-2 și pun la dispoziția angajaților și familiilor acestora – soți, soții, frați, surori, părinți sau copii cu vârsta de peste 16 ani, care au aceeași adresă de domiciliu – două centre de vaccinare anti-Covid în București și Constanța.

Cele două centre sunt dotate cu toată infrastructura necesară imunizării persoanelor, pentru a răspunde exigențelor sanitare impuse de reglementile în vigoare. Acestea dispun de frigidere, mobilier adecvat, instalații sanitare moderne și acces la internet. De asemenea, căile de acces în centrele de vaccinare au fost marcate corespunzător, pentru ca persoanele să folosească circuite separate de intrare și ieșire.

Enel vaccinare anti-Covid

Activitatea medicală va fi asigurată de o companie autorizată de Direcția de Sănătate Publică iar echipele medicale vor fi formate din medici, asistente și registratori. Capacitatea maximă este de 60 de persoane care se pot vaccina într-o zi. Persoanele înscrise pe listele de vaccinare vor urma un circuit prestabilit ce presupune triaj la sosire, vaccinare și supraveghere post-vaccinare.

Companiile Enel susțin până la capăt campania de imunizare a populației, pentru sănătatea angajaților săi și a consumatorilor, astfel încât activitățile sociale și economice să fie reluate în deplină siguranță.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *