Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Compania IT din Alba Iulia, dezvoltatoare a aplicației de pontaj & HR, iFlow își oferă serviciile gratuit

Dezvoltatorii aplicației de pontaj & HR, iFlow oferă acces complet gratuit la toate funcționalitățile aplicației pe o perioadă de 3 luni pentru toate companiile care muncesc de acasă. Au decis să facă acest lucru pentru a încuraja companiile să permită angajaților să muncească de acasă cu scopul de a preveni răspândirea coronavirusului.

”Ne dorim să venim în ajutorul tuturor companiilor, în această perioadă în care mediul de afaceri românesc este pus la o mare încercare. iFlow vă va ajuta să înregistrați timpul muncit de către angajați de acasă și să verificați locația de unde s-a pontat fiecare. Condica de prezență va fi completată automat cu evenimentul de Home Office și orele acestui eveniment vor fi calculate în foaia de pontaj. Cel mai mare ajutor pe care îl putem da este să stăm acasă!”relatează Elisa Sălcudean, reprezentant iFlow.

aplicație de pontaj online - iFlow
aplicație de pontaj online – iFlow

Pentru a beneficia de cele 3 luni de acces complet gratuit la toate funcționalitățile iFlow este necesar să te înregistrezi și apoi să trimiți un email echipei, la adresa contact@iflow.ro cu textul Home Office.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *