free download 78 travel guides written by experts

Comisarul european Corina Crețu la Zalău și Cluj-Napoca

Comisarul european pentru politică regională, Corina CREȚU, va efectua o vizită oficială în România, în perioada 18-19 septembrie 2017.

În prima zi a vizitei, 18 septembrie, la Zalău, doamna Corina CREȚU se va întâlni cu autoritățile locale și va avea un dialog cu cetățenii pe tema viitorului Europei și a politicii de dezvoltare regională, împreună cu ministrul delegat pentru fonduri europene, dna Rovana PLUMB.

În a doua parte a acestei zile, înaltul oficial european va vizita proiecte cu finanțare europeană din localitățile Jibou și Dej.

Corina Cretu la Zalau si Cluj-Napoca

A doua zi, 19 septembrie, la Cluj-Napoca, comisarul pentru politică regională va discuta tematica simplificării, absorbției și specializării inteligente în domeniul fondurilor UE cu autoritățile locale, regionale și naționale, precum și cu beneficiarii de finanțare europeană, în cadrul reuniunii organizate de Comisia de dezvoltare regională (REGI) din Parlamentul European.

Anexă: Programul vizitei*

* Evenimentele destinate mass-media sunt marcate în agendă.

Mai multe informații despre fondurile structurale și de investiții europene în România sunt disponibile aici și pe Platforma de date deschise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *