creative night talks
Shadow

Colosseum Mall va găzdui cel mai mare și mai modern centru de fitness al operatorului român Stay Fit Gym

  • Stay Fit Gym este compania româneacă cu cea mai extinsă rețea de centre de fitness
  • În Colosseum Mall, Stay Fit Gym va deschide cea de-a opta locație din rețea
  • Investiția în noul centru de fitness depășeste 650.000 Euro

Colosseum Mall va găzdui cel mai mare centru de fitness din rețeaua operatorului român Stay Fit Gym. Cu o suprafață de 1500 mp, centrul de fitness Stay Fit Gym din cadrul Colosseum Mall va beneficia de cele mai moderne dotări, în urma unei investiții de peste 650.000 Euro.

Stay Fit Gym
Stay Fit Gym

Prezent pe piața locală din anul 2012, Stay Fit Gym este un brand românesc cu o rețea de 7 centre de fitness în București.
Marius Preodișteanu, Managing Partner Stay Fit Gym « Odată cu deschiderea celei de-a opta locații Stay Fit Gym în Colosseum Mall, ne consolidăm poziția pe piața locală de fitness.

Creșterea accelerată a segmentului rezidențial în zonă și puterea de cumparare sporită, ne-au determinat să alegem această locație. Ne bucurăm mult să facem parte din Colosseum Mall și suntem foarte încrezători în succesul acestui centru comercial.».

Stay Fit Gym Colosseum va dispune de cea mai mare suprafață dedicată echipamentelor, două studiouri pentru clase de grup și cycling, precum și vestiare moderne dotate cu un sistem nou de acces. Centrul de fitness va fi localizat la etajul 1 al centrului comercial, alături de multiplexul Happy Cinema.

Colosseum Mall reprezintă cea mai importantă dezvoltare de retail a ultimilor ani în București și aduce 16.500 de mp GLA suplimentari de retail modern în sectorul 1 al capitalei, printr-o extindere a centrului comercial existent, suprafața totală închiriabilă devenind astfel 54.500 mp.

Doinița Ilie, Leasing Manager Colosseum Mall «Ne aflăm în curs de finalizare a etapei curente de extindere a Colosseum Mall și ne bucurăm că Stay Fit Gym se alătură proiectului nostru. Un procent semnificativ din mixul de chiriași este reprezentat de branduri locale puternice și acest lucru confirmă potențialul de dezvoltare în această zonă pe segmentul de retail. Contextul pandemic a fost un test pentru piața de retail, dar și o perioadă de oportunități. Din acest punct de vedere, mulți retaileri au demonstrat reziliență și dorință de a-și consolida business-ul. Colosseum Mall va aduce astfel în zona de Nord Vest a capitalei reprezentanți ai unor rețele puternice de retail la nivel internațional și local și așteptăm cu nerăbdare momentul lansării».

La o dată ulterioară finalizării acestei etape de dezvoltare, Colosseum Mall vizează o nouă dezvoltare, prin extinderea suprafeței comerciale cu 10.000 mp GLA.

Totodată, dezvoltatorul intenționează să debuteze și pe segmentul rezidențial, întrucât proprietatea de 60 ha din sectorul 1 al capitalei permite o dezvoltare mixtă pe termen mediu și lung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *