free download 78 travel guides written by experts

Check Point Endpoint Security – premiat la Techworld Awards 2008

În cadrul Techworld Awards 2008, Check Point Endpoint Security™  a câştigat premiul „Endpoint Security Product of the Year“. Techworld Awards sunt acordate celor mai bune produse şi reprezintă o recunoaştere a inovaţiei. Câştigarea acestui premiu ilustrează faptul că Check Point Endpoint Security este cel mai bun produs de securitate a punctului de lucru.
Cunoscute anterior ca Network Awards, Techworld Awards sunt decernate de 13 ani. În fiecare an, juriul selectează produsele şi utilizatorii din industria IT din Europa care au avut o contribuţie importantă. Techworld Awards premiază acele produse care ajută profesioniştii IT în activitatea lor zilnică, dar şi pe specialiştii care contribuie la dezvoltarea industriei de IT.
 
Juriul Techworld Awards este format dintr-o comisie independentă de lideri din industria IT şi din jurnalişti de la Techworld.com, care se reunesc pe perioada mai multor săptămâni pentru a evalua candidaţii / produsele şi pentru a-i desemna pe cei care îndeplinesc cel mai bine criteriile de premiere.

Check Point Endpoint Security™ de la Check Point® Software Technologies Ltd. – liderul mondial în securitate internet – este primul şi singurul agent pentru securitatea completă a endpointului care combină cele mai bine cotate soluţii de firewall, control al accesului la reţea (NAC), management al programului, antivirus, anti-spyware, securitate a datelor şi acces de la distanţă. Noua soluţie protejează calculatoarele oferind securitate superioară şi eliminând necesitatea de a instala şi de a controla mai mulţi agenţi. Astfel, reduce TCO-ul (total cost of ownership).

Check Point Endpoint Security a fost creat pentru a proteja laptopurile şi calculatoarele din companie împotriva malware-ului, pierderii şi furtului de date şi a altor ameninţări, în timp ce îmbunătăţeşte securitatea accesului de la distanţă la reţea. De asemenea, simplifică foarte mult securitatea prin oferirea unui singur agent software, a unei singure console de management şi a unei singure instalări, uşor de făcut şi controlate de un singur administrator.

Check Point Endpoint Security a fost dezvoltat pe baza celor mai bune tehnologii recunoscute independent, printre care se numără: cel mai bun firewall din industrie; anti-malware bazat pe premiatul ZoneAlarm®; securitatea datelor bazată pe tehnologia Pointsec®, instalată în mod curent pe mai mult de 14 milioane de calculatoare şi lider conform Gartner Mobile Data Protection Magic Quadrant for 2007 şi cel mai bun VPN pentru accesul de la distanţă, care are mai mult de 150 de milioane de utilizatori. Aceste caracteristici combinate cu tehnologia de management de la Check Point reprezintă viitoarea generaţie de securitate completă a endpointului oferită în acest moment doar de către Check Point.

Unificarea celor mai bune tehnologii de securitate într-un singur agent de control de la nivel central oferă întreprinderilor nu doar securitate crescută, ci reducerea complexităţii şi costurilor de audit, management şi instalare. Cu serviciul unic SmartDefense™ Program Advisor de la Check Point Endpoint Security, administratorii pot controla efectiv căror programe le este permis să ruleze pe calculatoarele companiei, pentru a automatiza luarea deciziilor de securitate şi oprirea programelor răufăcătoare. Acest lucru este posibil prin oferirea unei baze de date dinamice de sute de mii de programe cunoscute, bune şi rele.

Check Point Endpoint Security are următoarele caracteristici:
•    Control Firewall / NAC / Program – Protejează sistemele endpoint prin restricţionarea traficului intern şi extern, asigurându-se că sunt sigure înainte de a permite accesul la reţea şi îmbunătăţind automat regulile pe baza cărora programelor le este permisă rularea pe calculatoare.
•     Antivirus / Anti-spyware – Detectează şi înlătură viruşii, spyware-ul şi alte tipuri de malware pe baza combinării dintre semnătură, blocarea comportamentui şi analize euristice, oferind cea mai mare rată de detectare şi actualizare la fiecare oră a semnăturii prin serviciul de actualizare SmartDefense.
•    Securitatea datelor – Oferă protecţia datelor pe laptopuri, calculatoare şi dispozitive mobile pe baza unei combinaţii puternice şi eficiente între criptarea în întregime a discului, controlul accesului, managementul portului şi criptarea dispozitivelor mobile.
•    Acces de la distanţă – Permite acces de la distanţă sigur utilizatorilor finali prin criptarea şi autentificarea informaţiilor transmise în timpul sesiunilor de acces de la distanţă între endpoint şi reţeaua corporate.

Bucuresti, 24.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *