metalshow

Cerbul de Aur 2019: finaliștii concursului internațional de interpretare și-au ales piesele românești

Cei 12 finaliști ai concursului internațional de interpretare și-au ales piesele din repertoriul românesc pe care le vor cânta pe scena Festivalului „Cerbul de Aur”.

Continuând o tradiție de jumătate de secol, concurenții ediției cu numărul 19 a evenimentului vor interpreta şi o melodie autohtonă pe scena festivalului.

Vor fi abordări inedite, Tamara, Ralfs Eilans, Veronica Liberati, Florin Răduță, Anna Odobescu, Alfie Arcuri, Renate, Cynthia Verazie, Eliza G, Syuzanna Melqonyan, Monika Marija și Sara de Blue încercând să impresioneze juriul cu o piesă din repertoriul propriu dar și cu cea din repertoriul românesc, pregătită special pentru concursul din Piața Sfatului.

Cerbul de Aur 22-25 august

Anul acesta, intepreți din zece țări vor sărbători muzica românească pe acordurile pieselor interpretate de Smiley, Voltaj, Delia, Loredana, Andra, Laura Stoica, Doina Badea, MIHAI, Feli și Mihail:

Tamara

Georgia

De la capăt (Voltaj)

Ralfs Eilands

Letonia

Apa (Loredana)

Veronica Liberati

Italia

Bună seara, iubite (Loredana)

Florin Răduță

România

Dragostea rămâne (Andra)

Anna Odobescu

Rep.Moldova

Un actor grăbit (Laura Stoica)

Alfie Arcuri

Australia

Acasă (Smiley)

Renate

România

Ploaia şi noi (Doina Badea)

Cynthia Verazie

Cipru

Cât de frumoasă ești (M I H A I)

Eliza G

Italia

Creioane colorate (Feli)

Syuzanna Melqonyan

Armenia

Pe aripi de vânt (Delia)

Monika Marija

Lituania

Mă ucide ea (Mihail)

Sara de Blue

Austria

Ce are ea (Delia)

Tinerii artiști vor fi acompaniați de Big Band-ul Radio România și Orchestra Operei din Brașov, sub bagheta dirijorilor Ionel Tudor și Andrei Tudor.

Anul acesta, concurenţii au şansa de a câştiga Marele Trofeu al Festivalului Internaţional „Cerbul de Aur”, cele trei premii de pe podium și unul dintre premiile speciale, în valoare totală de peste 55 de mii de euro.

A 19-a ediţie a Festivalului va avea loc în perioada 22 – 25 august, în Braşov, și va aduce numeroși artiști pe scena din Piața Sfatului. Pe lângă recitalurile vedetelor invitate, 12 finaliști ai concursului internațional de interpretare vor cânta pentru premii de peste 55 de mii de euro.

Pentru concurenții din acest an, echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs, o Gală de premiere şi evenimente adiacente.

Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română.

Toate informațiile sunt disponibile pe site-ul oficial cerbuldeaur.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *