Baby Boom Show Virtual

Centrul modei poloneze s-a mutat la București pentru o seară

Minimalism, eleganță și ținute uimitoare. Acestea sunt cuvintele care descriu un eveniment de modă special organizat la Ambasada Poloniei la București.

Trei branduri 100% poloneze şi-au unit forţele şi au prezentat pasionaţilor un show de modă special, dorind să inspire invitatele să adopte un look perfect pentru această perioadă.

Designerii brand-urilor Reserved și Mohito, alături de designerul polonez Justyna Oltarzewska și-au prezentat colecțiile în fața unui public numeros, printre care s-au numărat diplomați și ambasadori, jurnaliști și bloggeri, precum și stiliști. Evenimentul organizat a reprezentat o nouă provocare pentru echipa LPP și Ambasada Poloniei, reușind să dezvolte într-un timp record acest proiect care promovează moda poloneză.

Ținutele din colecția de iarnă ale mărcilor Reserved și Mohito au fost primite cu entuziasm de public, iar Colecția Winter Garden prezentată de Justyna a captat atenția prin ținutele urbane chic, atemporale.

Show de moda LPP & Ambasada Poloniei

Pentru 2020, retailerul polonez de modă LPP, care operează pe piața locală brandurile Reserved, Cropp, House, Mohito și Sinsay, și-a propus să continue expansiunea pe piața românească, având ca obiectiv să adauge în portofoliul celor cinci branduri, alte magazine în noi orașe din țară, și să își consolideze prezența prin intermediul canalului e-commerce, cu ajutorul centrului de distribuție prezent în România, dedicat operațiunilor online. Grupul mizează pe apetitul românilor pentru colecții diverse, constante, inspiraționale si pe produse de calitate la prețuri avantajoase.

Despre LPP

LPP SA este o afacere de familie poloneză și una dintre companiile de îmbrăcăminte cu cea mai rapidă evoluție din regiunea Europei Centrale și de Est. De peste 25 de ani, operează cu succes în Polonia și în străinătate, fiind o companie prezentă în 24 de ţări, inclusiv în capitale prestigioase precum Londra, Berlin, Tel Aviv sau Moscova. LPP SA gestionează cinci branduri: Reserved, Cropp, House, Mohito și Sinsay. Compania are o rețea de peste 1700 de magazine, însumând o suprafață de peste 1 milion de metri pătrați și operează magazine online în 12 țări europene. Pe baza unui lanț de aprovizionare global, retailerul polonez de modă distribuie peste 200 de milioane de articole de îmbrăcăminte pe trei continente. LPP joacă un alt rol important, având peste 25 de mii de angajați în birourile și structurile de vânzări din Polonia, Europa, Asia și Africa. Compania este cotată la Bursa de Valori din Varșovia, index WIG20 și aparține prestigiosului index MSCI Polonia.

Despre Justyna Ołtarzewska

Justyna Ołtarzewska este designer de modă de peste 20 de ani. Colecțiile ei sunt o combinație de tendințe moderne și clasice, care se inspiră din patrimoniul cultural european, abordând teme etnografice și populare. Motivele principale ale colecției Justynei sunt culoarea, feminitatea și atemporalitatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *