bucharest tech week 2021

Central European Startup Awards Romania: au început nominalizările pentru Faza Națională

Impact Hub Cluj-Napoca este partenerul uneia dintre cele mai prestigioase competiții internaționale dedicate startup-urilor: Global Startup Awards. Programul lansat în 2012 premiază startup-uri tech relevante, din 25 de țări.

Fiecare etapă națională se concentrează pe a numi și a premia cele mai bune startup-uri cu o vechime de maxim 5 ani și susținute de ecosistemul local. Nominalizările pentru faza națională a Central European Startup Awards (CESA) sunt în prezent deschise până pe 31 mai. Startup-urile autohtone pot fi nominalizate pe website-ul oficial CESA (https://centraleuropeanstartupawards.com/nominate), pentru una din următoarele categorii:
●    Startup of the Year
●    Founder of the Year
●    Investor of the Year
●    Best New Comer
●    Best Social Impact Startup
●    Best IoT Startup
●    Best FinTech Startup
●    Best AI Startup
●    Best Smart City Solution
●    Best Biotech Startup
●    Best Coworking Space
●    Best Accelerator Program

cesawards-2017
În luna septembrie va avea loc la Cluj-Napoca ceremonia de desemnare și premiere a startup-urilor din țară, calificate în următoarea etapă, cea regională. Startup-urile care trec de etapa regională vor fi invitate la întrunirea globală.

„Ne bucurăm că Impact Hub Cluj-Napoca este, pentru al doilea an consecutiv, partener național al Central European Startup Awards (CESA). După succesul din 2016 al unui startup de la Cluj care a obținut premiul regional CESA, e rândul unei noi serii de startup-uri autohtone să fie nominalizate și scoase din anonimat anul acesta. În cele doisprezece categorii vă încurajăm să nominalizați acele afaceri care motivează și inspiră!”, a declarat Carmen Ciobanu, director Impact Hub Cluj-Napoca.

CESAwards celebrează realizările și munca asiduă a celor determinați să dea formă inovativă viitorului și să îmbunătățească lumea prin crearea și livrarea de produse și soluții extraordinare. Spectacolul este menit să sărbătorească și să-i evidențieze pe cei care gândesc măreț și au puterea de a sparge barierele regiunii central și est – europene.

Anul trecut România a fost reprezentată pe podiumul marilor câștigători din etapa finală a Global Startup Awards, în cadrul ceremoniei desfășurate la Kuala Lumpur, de compania clujeană Mira Rehab, desemnată „Cel mai bun startup cu impact social”.

CESA România este organizată de Impact Hub Cluj-Napoca, partener oficial al competiției Global Startup Awards

Impact Hub Cluj-Napoca este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor inovatoare în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente. Impact Hub Cluj-Napoca face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 75 de locații de pe 5 continente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *