free download 78 travel guides written by experts

Centennial Talks, 100 de ani de modă românească pe Promenada

· A treia ediție a Centennial Talks: Istoria modei va putea fi urmărită live pe pagina de Facebook a centrului comercial Promenada, joi, 13 decembrie, ora 18:30
· Maurice Munteanu, Ioana Ciolacu și Ioana Ulmeanu vor vorbi despre 100 de ani de modă românească

Promenada încheie seria evenimentelor dedicate celebrării anului Centenar, organizând a treia ediție de Centennial Talks: Istoria modei, 100 de ani de modă românească, joi, 13 decembrie.

Cum a evoluat moda în ultimii 100 de ani? Ce elemente românești și ce elemente importate regăsim în moda românească? Ce a dat România modei internaționale?

Centennial Talks, 100 de ani de moda romaneasca

Răspunsurile le puteți afla joi, urmărind live pe pagina de Facebook a centrului comercial Promenada, evenimentul Centennial Talks, Istoria modei. Maurice Munteanu, Ioana Ciolacu, designer român și Ioana Ulmeanu, editor ELLE vor marca 100 de ani de modă românească. Aceștia vor face o trecere în revistă a istoriei modei de la 1900 până în zilele noastre, a modului în care se îmbrăcau românii și ce influențe de la nivel internațional au ajuns în România. Invitații vor vorbi despre costumul popular și despre cele mai importante elemente din moda românescă, promovate în moda internațională.

“Marcăm 100 de ani de modă românescă, ani în care aceasta a fost influențată de tendințele internaționale și de momentele cheie din istorie, așa cum este și firesc. În perioada comunistă, evoluția naturală a modei românești a înghețat, tendințele fiind dictate de regim. Cu toate acestea, moda românească a lăsat elemente ce i-au inspirat pe designerii internaționali. Ce este pur românesc într-o țară în care istoria, conviețuirea cu mai multe popoare și-au pus amprenta, este greu de spus dar vom ajunge la o concluzie joi” a spus Maurice Munteanu, Fashion Editor al revistei Elle România și jurat în cadrul emisiunii Bravo, ai stil!

Evenimentul este deschis publicului larg pe pagina de Facebook a centrului comercial începând cu ora 18:30.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *