Shadow

Cele mai cool accesorii ale acestei ierni

Sărbătorile se apropie cu pași repezi și toată lumea intră încet, încet în febra Crăciunului. Dar cumva simți că nu ești complet pregătită pentru a întâmpina această iarnă. Parcă ceva lipsește din garderoba ta, dar nu știi exact ce anume. Poate este vorba de accesorii, chiar dacă ai ținuta ideală de Crăciun sau de Anul Nou, accesoriile sunt cele care își spun cuvântul final.

Cele mai cool accesorii ale acestei ierni

sursa foto

Nu îți fă griji, am pregătit o scurtă listă care să te îndrume în acest sens:

Fularul XXL

Nu este doar un accesoriu extrem de trendy în acest sezon, este și un accesoriu de care te vei bucura enorm în zilele când temperaturile vor scădea sub 0. Apreciem de obicei trendurile din lumea modei care nu aduc doar un plus de sclipire oricărei ținute, ci aduc și un plus la partea practică. Iar fularele XXL cu siguranță fac acest lucru. Astfel, nu rata ocazia de a te menține la căldurică și de a fi trendy în același timp.

Încălzitoare de mâini

Nu le confunda cu mănușile, deoarece sunt un lucru complet diferit. Partea cea mai cool la aceste încălzitoare este că îți pot menține mâinile la cald pe tot parcursul zilei, nu doar când ești afară. Iar în tot acest timp degetele tale vor fi libere, astfel că vei putea lucra ce este necesar. Ne place acest trend deoarece aduce un plus de căldură în zilele în care e necesar, și un plus de culoare ținutei, deoarece se pot găsi sub diverse modele, culori și materiale.

Căciulile cu blăniță

Un alt trend al acestui sezon se focusează de această dată la accesoriile din partea superioară a corpului. Partea cea mai cool este că merg de minune cu un fular XXL, astfel că vei putea crea o combinație bestială cu un minim de efort și fără mari găuri în buget. Nu există reguli când vine vorba de culoare, dar dacă asortezi pălăria ta cu fularul XXL ai grijă ca nuanțele să se potrivească.

Bocanci butucănoși

Un alt trend care ne-a atras privirile și ne-a făcut cu ochiul încă de când a început toamna. Bocancii sunt mereu un plus pentru orice garderobă, și mai nou pentru orice sezon. Iar în această iarnă ne bucurăm de trendul bocancilor butucănoși, care ne vor ține picioarele la cald, indiferent de ținuta aleasă. Un plus este că nu va trebui să îți faci griji în legătură cu tocurile când străzile vor deveni alunecoase. Bocancii butucănoși nu sunt doar trendy ci și extrem de practici.

Bijuterii perlate

Când vine vorba de bijuterii, perlele au luat podiumul în acest sezon. De ce ne plac? Deoarece se potrivesc perfect în restul accesoriilor și vor crea un contrast perfect cu bocancii butucănoși și cu un fular XXL. Perlele sunt exact ceea ce lipsește oricărei ținute pentru a ieși în evidență.

Acestea fiind spuse, care va deveni accesoriul tău preferat în această iarnă? Dacă te-ai decis, nu ezita și alege-l chiar acum, cu un cod reducere Answear sau un cod reducere EdenBoutique pe care Crazy-Deals.ro ți-l oferă ca un pre-cadou de Crăciun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *