free download 78 travel guides written by experts

Cel mai usor telefon din lume, modu™, disponibil in oferta Vodafone Romania

· Vodafone Romania lanseaza telefonul modu™ incepand din data de 12 Februarie 2010. Terminalul este disponibil la preturi ce pornesc de la 59 Euro (TVA inclus), in functie de abonamentul ales.
· Telefonul devine video player, cu ajutorul unei rame foto disponibile la pretul de 94 euro (TVA inclus)
· In functie de „jacket-urile” disponibile, modu™ poate fi utilizat si ca aparat foto, pedometru, dispozitiv de masurat caloriile consumate , vitezometru si Mp3 player

Vodafone lanseaza in premiera si exclusivitate in Romania, noul concept modu™

Cel mai usor telefon din lume, modu™, va intra in portofoliul Vodafone Romania din data de 12 Februarie 2010, initial in Bucuresti, si va fi disponibil la preturi incepand de la 59 Euro (TVA inclus), pentru abonamentul Vodafone Complet 1500, incheiat pe 2 ani.

Telefonul modu™ aduce in piata telecom un concept diferit, cu o abordare inovatoare. Terminalul are, in versiunea standard, pe langa functionalitatile unui telefon mobil si pe cele ale unui music player, ajutat de memoria interna standard de 2GB. In functie de „jacheta” care imbraca telefonul, dispozitivul capata diferite caracteristici, conceptul modular punand in centru nevoile de moment ale utilizatorului.

Pe langa posibilitatea de redare de muzica, modu™ devine o solutie completa de entertainment, in momentul in care ii este atasata rama foto (photo frame). Accesoriul este destinat utilizatorilor care vor sa aiba in permanenta aproape imaginea celor dragi, celor care vor sa vizioneze clipuri in format DivX sau celor care au nevoie de un dispozitiv handsfree in timp ce vorbesc la telefon, sau participa in conferinte. Disponibila in doua culori, rosu si grafit, cu un display generos, de 8 inci, si taste de control, photo frame-ul poate rula fotografiile preinstalate, pe care le poate citi de pe un stick USB sau chiar direct din telefon, avand si functia de incarcare continua a terminalului. Cu ajutorul portului USB inclus, se pot incarca fisiere MP3, jpg si video, inclusiv in formatul DivX. In plus, Photo Frame-ul, disponibil la un pret de 94 euro, cu TVA inclus, dispune de telecomanda si de o memorie interna proprie de 512 MB.

In magazinele Vodafone Romania, telefonul modu™ va fi oferit, initial, cu urmatoarele „jachete”:
· Modu™ Xpress Jacket este un accesoriu care adauga o tastatura completa alfanumerica telefonului. Jacheta este oferita gratuit, promotional, primilor 1000 de clienti
· Modu™ Night Jacket, disponibila pentru 64 de Euro (TVA inclus), transforma telefonul Modu™ intr-un dispozitiv potrivit pentru iesirile in oras, dotat cu o camera de 3,2 Mp si flash incorporat. Jacket-ul dispune si de o serie de led-uri, care il fac usor vizibil in momentele in care soneria nu poate fi auzita
· Modu™ Mini Jacket, accesoriu disponbil la un pret de 34 Euro (TVA inclus), ofera trei variante de culoare, adauga tastatura alfanumerica si o nota de eleganta terminalului.
· Modu™ Sport Jacket, un accesoriu de 54 Euro (TVA inclus) perfect pentru cei ce au un stil de viata activ, vine echipat cu o banda elastica ce il face usor atasabil la nivelul bratului. Dispune de functii avansate de masurat caloriile arse, distanta parcursa si viteza medie, precum si un “numarator de pasi” (pedometer). Acest jacket este adecvat pentru momentele petrecute pe terenul de sport sau in sala de forta.

Pretul fara conectare al noului model modu™ este 129 Euro (TVA inclus).

Vodafone pune la dispozitia clientilor sai un portofoliu complet de telefoane mobile, pentru toate tipurile de utilizatori si pentru a raspunde celor mai diverse nevoie de comunicare. Astfel, clientii Vodafone Romania beneficiaza de o gama de peste 60 de telefoane mobile in magazinele proprii si in retelele partenere.

Bucuresti, 12.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *