free download 78 travel guides written by experts

Ceasurile automatice, un simbol al eleganței

Ceasurile de mână se numără printre puținele accesorii pe care un bărbat le poartă zi de zi, precum şi la diferite evenimente sau ocazii speciale. Din moment ce oferta de ceasuri bărbaţi este foarte diversificată, uneori găsirea acelui model de ceas care să se potrivească perfect stilului tău poate să devină o adevărată provocare. Pentru acei bărbați care doresc să transmită eleganță, o prezenţă agreabilă sau siguranţă de sine, una dintre cele mai bune alegeri în materie de ceasuri de mână o reprezintă ceasurile automatice.

Ceasul automatic – un mecanism clasic

Ceasurile automatice sunt printre cele mai apreciate modele de ceasuri bărbaţi, în primul rând datorită mecanismului lor de funcționare și abia ulterior datorită design-ului și funcțiilor oferite de acestea. Când vorbeşti de ceasuri automatice, nu poţi decât să te gândeşti că ele reprezintă un exemplu al tehnologiei de excepție îmbinată cu îndemânare și măiestrie. Aşadar, atunci când optezi pentru un ceas de mână automatic înseamnă că, pe de o parte alegi un mecanism clasic cu performanţe îmbunătăţite prin procedee moderne, iar pe de altă parte alegi să te bucuri de prestanţă, stil şi carismă.

ceasuri automatice

Principalele atuuri ale ceasurilor automatice

Pe lângă faptul că sunt emblematice și indică un nivel ridicat al eleganței, trebuie subliniat că există şi alte motive pentru care merită să le cumperi. Astfel, un prim punct câştigat în favoarea diverselor modele de ceasuri automatice, este că sunt ușor de întreținut. Practic, este suficient să fie întoarse la prima purtare și apoi ţinându-le la încheietura mâinii, mecanismul se va încărca cu energie prin simpla mişcare a mâinii.

Un alt atuu extrem de apreciat la ceasurile automatice îl reprezintă design-ul original cu care vine fiecare model lansat pe piaţa de profil. Aşa numitele „ceasuri skeleton”, la care mecanismul de funcţionare este la vedere şi poate fi admirat prin sticla de la cadran sau prin capacul transparent de pe spate, au devenit foarte cunoscute şi căutate.

Desigur, nu putem trece peste faptul că atunci când alegi un ceas automatic, faci o investiţie pe termen lung datorită fiabilităţii şi duratei îndelungate de viaţă a acestor modele.

Cadoul perfect de Crăciun sau la aniversare

Pentru orice bărbat care adoră lucrurile de calitate şi bun gust, un ceas automatic este cu siguranță cea mai bună alegere. Deci, doamnelor și domnișoarelor, dacă vreți să faceți un cadou special bărbatului din viața voastră, sigur nu veți da greș cu un astfel de ceas. Acesta este cadoul perfect pentru un bărbat care pune preț pe imaginea sa și care știe să aprecieze eleganța sub toate formele sale.

Tot ce rămâne acum este să te întrebi ce fel de curea preferă și cât ești dispusă să cheltuiești. Orientativ, un ceas automatic de calitate medie pornește de la 150-200 lei în funcție de caracteristicile lui (dată, fazele lunii) și de calitatea finisajelor exterioare ale produsului. Nu ezita să arunci o privire și la ceasurile de mână care nu fac parte din gama unui brand renumit. Ai să fii surprinsă de raportul calitate-preț pe care acestea le oferă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *