free download 78 travel guides written by experts

Ceasuri de mana online – magazinul de ceasuri cu preturi mici

Pentru cei care adora ceasurile de mana, fara a avea pretentia unor branduri de lux, exista de mai multi ani un e-shop care s-a pozitionat pe piata drept magazinul online de ceasuri cu preturi mici. Este vorba despre PretzMic.ro, un brand deja foarte cunoscut, cu un portofoliu amplu de clienti (multi dintre ei deja fideli). Brandul este foarte apreciat si in social media – in acest moment are peste 143.000 de aprecieri pe Facebook!

ceas de mana barbat - pixabay

imagine via Pixabay

Sistemul consacrat de acest magazin online este simplu, eficient si pe placul clientilor: se mizeaza pe ceasuri de calitate, de la producatori ce nu pun atat de mult accent pe marca; realizandu-se volume mari de vanzari, cu costuri minime de marketing, preturile pot fi astfel atat de atractive. Mai mult, cei de la pretzmic.ro lanseaza permanent oferte promotionale, astfel ca, pe perioade limitate de timp, anumite modele de ceasuri de mana devin si mai ieftine decat de obicei. Reducerile nu sunt deloc simbolice, ci ajung pana la multe zeci de procente, chiar si 90%.

Cei care “vaneaza” preturile minime la ceasuri pot descoperi adevarate chilipiruri. Ca regula generala, merita mentionat faptul ca magazinul online are o politica stricta legata de calitate: se selecteaza in oferta mereu ceasuri de calitate, fara compromisuri. Se tine cont si de parerile clientilor si exista modele de mare succes, care au inregistrat deja vanzari impresionante.

Raportul calitate / pret este pe primul loc atunci cand se fac achizitii, iar oficialii magazinului ofera nu doar garantie comerciala, ci si o garantie speciala de retur: daca produsul primit prin curier nu arata ca pe website sau daca pur si simplu nu este pe placul clientului (deci o decizie subiectiva a acestuia), este permisa returnarea in pana la 30 de zile!

In comertul electronic modern, trebuie subliniat ca desi exista foarte multe magazine online, putine ajung de notorietate si reusesc sa-si pastreze succesul de-a lungul anilor. PretMiz.ro pare un astfel de exemplu de succes, cautand mereu sa isi imbunatateasca gama de produse oferita pe website, in ceea ce priveste varietatea de modele de ceasuri de mana pentru barbati si femei. In plus, exista tot mai multe alte accesorii ce respecta acelasi criteriu: raport calitate / pret excelent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *