Baby Boom Show Virtual

Ce trebuie să știm când alegem scaune auto pentru copii

Bunurile pentru copii sunt din ce în ce mai diverse și funcționale. Printre bogăția de obiecte se numără cele care sunt asistenți indispensabili în creșterea celui mic. Un astfel de produs este scaunul auto. De mult timp nu mai este un lux sau un capriciu al părinților, ci o necesitate pentru confortul și siguranța copilului.

scaune auto pentru copii

Similar cu forma sa modernă, scaunul auto pentru copii a apărut pe piață în urmă cu mai bine de jumătate de secol. Cu timpul și stilul de viață, își îmbunătățește calitățile și intră permanent în viața părinților. Datorită scaunului, nou-născuții și copiii mici pot călători oriunde cu mama și tata fără probleme. Dar cel mai important, asigură deplasarea în condiții de siguranță, protejând copilul de rănire în accidente, manevre bruște și alte situații neprevăzute pe drum.

Aceste avantaje au predeterminat în multe țări locul pentru copiii mai mici devenind o cerință obligatorie atunci când copiii călătoresc în mașină.

scaun auto copii

Cu toate acestea, cum să navigați printre gama largă de scaune auto din magazine? În selectarea majorității bunurilor, în special pentru copii, se acordă prioritate calității. Mizați pe produse consacrate cu beneficii dovedite.

În magazinul online Kidso.ro veți găsi o varietate de scaune auto pentru copii în diferite culori și modele. Mărfurile sunt accesibile și îndeplinesc cele mai înalte cerințe, care garantează confortul și siguranța micii dvs. comori.

Unul dintre cele mai importante lucruri la cumpărarea acestui produs este că este adaptat la vârsta și mărimea copilului. Scaunele sunt disponibile pentru o anumită grupă de vârstă, de exemplu de la 0 la 13 kg; 0 la 18 kg; 0 până la 25 kg; 9 – 18 kg; 9 – 25 kg; 9 până la 36 kg; 15 până la 36 kg. În plus față de greutate, se poate indica vârsta sau înălțimea copilului.

Cele mai mici dimensiuni sunt potrivite pentru nou-născuți și pot fi utilizate până în primul an de viață al bebelușului. Aceste scaune sunt foarte practice, deoarece copilul poate dormi și sta în ele și în afara mașinii. Sunt ușor de transportat și, prin urmare, au mânere stabile.

În plus, grupa de vârstă este extinsă la copiii de 48 de luni și peste 2 și 3 ani, în timp ce copiii mai mari au acum scaune auto speciale. În plus față de caracteristicile obligatorii de vârstă ale scaunului, opțiunile pot fi adaptate în funcție de sex, material sau design.

copii scaune auto isofix

Nu este un detaliu mai puțin important prezența ISOFIX. Acesta este un sistem standardizat pentru instalarea rapidă și ușoară a scaunului auto. Scaunele din spate ale vehiculelor moderne sunt echipate cu sistemul, iar instrucțiunile de instalare pentru fiecare produs conțin instrucțiuni pentru aplicarea acestuia. Sistemul este format din doi conectori standard și un sistem de blocare superior situat în spatele scaunului.

Majoritatea scaunelor moderne au, de asemenea, sisteme suplimentare pentru protecția laterală a scaunului. Protejează împotriva posibilelor șocuri și reglează vibrațiile atunci când se deplasează cu ajutorul unui dedurizator, care este fabricat dintr-un material poros special. Siguranța copilului este asigurată și de centurile de siguranță în 3 sau 5 puncte.

Producătorii de articole pentru copii oferă și scaune compatibile cu căruciorul. Se utilizează de obicei în direcția opusă de deplasare și montarea scaunului din spate. Multe dintre scaune sunt acum reglabile în 4 poziții, de la șezut la poziție semi-întinsă. Se ia în considerare poziția corectă a coloanei vertebrale a copilului.

Pentru confort și igienă bună, modelele care permit separarea tapițeriei scaunului sunt un avantaj. Mobilitatea sa permite întreținerea și confortul mai ușor al celui mic.

copii scaune auto baldachin

Unele dintre modele sunt vândute complet cu un baldachin și o husă pentru picioarele bebelușului. Multe accesorii pot fi achiziționate și separat. Este vorba de plase de țânțari și huse de ploaie, perne, organizatoare, oglindă retrovizoare, care vă permite să vedeți fața copilului în timpul călătoriei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *