metalshow

Ce sunt si ce avantaje au extensiile de par clip on

Extensiile de par care dispun de cleme sunt cea mai buna alegere pentru a da lungime parului. De asemenea, cu ajutorul lor se poate obtine mai mult volum si se poate da o noua culoare parului. Cu siguranta, aceste extensii vor transforma radical aspectul podoabei capilare si ofera un par mai lung si mai plin in doar cateva minute.

Specialistii de la oxyextensions.ro explica de ce extensiile clip on sunt atat de avantajoase pentru persoanele care vor un par mai des, mai lung si mai usor de coafat.

Ce sunt extensiile de par clip on
Extensiile de par clip on sunt usor de aplicat si reprezinta o solutie temporara. Aplicarea lor dureaza aproximativ cateva minute. Acestea se vor atasa utilizand cleme sensibile la presiune, pentru a nu genera deteriorarea parului. Metodele cu timp mai indelungat de utilizare pot fi daunatoare.

Apeland la extensii de par clip on o persoana poate economisi timp si bani, comparativ cu alte metode similare care pot fi si mult mai costisitoare. Un set de calitate de extensii de par implica mai putine drumuri la salon si mai putin timp implicat pentru procedura. In plus, pot tine mai mult si au nevoie de mai putina intretinere, comparativ cu alte metode. De asemenea, ofera flexibilitate, pentru ca persoana care le poarta poate renunta oricand la ele.

extensii par clip on

sursa foto

Avantajele oferite de extensiile de par clip on
Apeland la astfel de extensii de par se va obtine solutia ideala pentru o schimbare rapida si simpla a coafurii. Acestea pot fi adaugate pentru a da lungime si volum, ceea ce inseamna ca nu mai este necesar sa se astepte ca parul sa creasca. Pot fi adauga accente alegand o culoare mai deschisa, in timp ce propriul par ramane neatins. De asemenea, poate fi adaugat un breton, fara ca parul natural sa fie tuns in acest scop. In concluzie, podoaba capilara poate avea un aspect cu mult imbunatatit cu un set de extensii de par clip on Oxy.

Printre beneficii se numara urmatoarele:

  • extensiile sunt usor de aplicat;
  • necesita foarte putina intretinere;
  • sunt solutii temporare usor de eliminat;
  • au costuri avantajoase;
  • nu produc daune parului natural.

Parul natural versus parul sintetic pentru extensiile clip on
Pentru a alege cea mai buna solutie sunt recomandate extensiile din par natural, pentru ca, evident, arata mult mai natural si sunt mai lungi, oferind multiple optiuni de styling. In plus, cu extensii naturale, parul poate fi coafat prin incalzire sau poate fi vopsit. Parul uman este procesat minim si are cuticulele intacte, iar ca rezultat, este mult mai stralucitor, mai sanatos si nu se incurca.

Pe de alta parte, extensiile clip on din par sintetic nu sunt afectate de trecerea timpului si reprezinta cea mai buna optiune pentru ocazii speciale. Persoanele care nu au purtat niciodata extensii de par ar trebui sa le incerce inainte de a investi in extensii din par uman. Parul sintetic tine pana la 3 luni inainte de a incepe sa dea semne de uzura.

In concluzie, sistemele de extensii de par formate dintr-o singura bucata sunt foarte usor de atasat si ofera instantaneu o coafura noua, schimband complet aspectul parului, motiv pentru care sunt atat de cautate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *