Our website use cookies to improve and personalize your experience and to display advertisements(if any). Our website may also include cookies from third parties like Google Adsense, Google Analytics, Youtube. By using the website, you consent to the use of cookies. We have updated our Privacy Policy. Please click on the button to check our Privacy Policy.

Cătălin Manoli devine noul Director al fabricii Danone Aldaia, în cadrul operațiunilor Danone din Spania

Cătălin Manoli, Director al fabricii Danone Aldaia, Spania

Din luna ianuarie a acestui an, Cătălin Manoli, anterior Directorul fabricii Danone România, va prelua rolul de Director al fabricii Danone Aldaia, Valencia. Astfel, acesta își va continua activitatea în Spania, țara de origine a companiei Danone, unde a fost produs primul iaurt în urmă cu peste 100 de ani.

Cătălin Manoli s-a alăturat echipei Danone România în anul 2017, în calitate de Manager Operațiuni Fabrică, iar din anul 2019 a ocupat poziția de Director Fabrică București, conducând astfel, cea mai performantă fabrică din divizia de lactate proaspete din Europa.

Cătălin Manoli, Director al fabricii Danone Aldaia, Spania
Cătălin Manoli, Director al fabricii Danone Aldaia, Spania

Din pozița de Director al fabricii din București, Cătălin a coordonat o echipă de 200 de oameni, urmând ca, din noul său rol, să coordoneze o echipă mărită, fabrica Danone Aldaia fiind de 3 ori mai mare. În noua funcție, Cătălin Manoli va raporta către Nadir Hamidou Executiv Director Manufacturing Dairy Europe.

Cătălin Manoli, absolvent al Academiei Tehnice Militare, și-a început cariera în urmă cu peste 20 de ani, în cadrul grupului Michelin. Pe parcursul celor 16 ani petrecuți în cadrul grupului, acesta a ocupat mai multe funcții: Industrial Engineer, Industrial Engineer Training Manager, HR Manager, Production Department Manager, Lean Expert and Empowerment Coach pentru Romania, Ungaria și Serbia.

„Pentru mine, fabrica Danone România este o bijuterie din toate punctele de vedere: produse, tehnologie, calitate, siguranță, igienă și mai ales oameni. Sunt foarte mândru de echipa pe care o las aici, de munca pe care am realizat-o împreună menținând fabrica Danone Romania ca cea mai bună dintre fabricile Danone din Europa, și cu siguranță îmi vor lipsi produsele grozave pe care le-am produs aici în fiecare zi”, a declarat Cătălin Manoli.

Danone a achiziționat fabrica de lactate Miorița din București în anul 1996, iar la 3 ani după modernizarea și retehnologizarea acesteia, au fost produse primele iaurturi Danone în România. În prezent, 1 milion de iaurturi sunt distribuite către consumatorii români, dar și către alte 13 piețe europene. Danone România procesează anual peste 60.000 tone de litri de lapte, din care aproximativ 90% este lapte românesc. Numai anul trecut, compania a colectat lapte proaspăt de la 22 de ferme mari si peste 220 de gospodari.

Danone este prezent pe piața românească cu produse lactate proaspete, produse pe bază de plante (Alpro), precum și cu produsele alimentare pentru bebeluși și nutriție specializată (Aptamil, Milupa).

By Violeta-Loredana Pascal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.