Shadow

”Campionii Instalațiilor”- Lansare FERRO F-POWER

FERRO și-a dorit ca lansarea noilor robineți F-Power adresată partenerilor să fie un eveniment memorabil și interactiv, care sa comunice atributele de brand și caracteristicile noii game lansate.

Drept răspuns, am creat conceptul „Campionii Instalațiilor” care a fost umbrela sub care am gândit și implementat o conferință de 2 zile în Bulgaria, în care totul (de la creație la branding și activări) a fost inspirat de cursele de Formula 1 – la care doar campionii participă.

FERRO F-POWER

De la prima întâlnire cu evenimentul, prin comunicarea de „Save the Date”, participanții au putut intra în atmosfera celei mai tari curse, dedicate partenerilor FERRO iar experiența cursei performanței a putut fi trăită din plin de participanți pe tot parcursul conferinței.

Welcome-kit-ul, programul, brading-ul de sala, layout-urile de prezentare și filmele special create pentru eveniment, signalistica și totemurile de prezentare de produs dar și jocul de Kahoot special creat în tematica conferinței – toate elementele au integrat conceptul evenimentului și au păstrat participanții în atmosfera unei curse a campionilor.

Iar surprizele din cursa Campionilor Instalațiilor au continuat și la evenimentul de seară, care a inclus mesaje motivaționale ale piloților de Formula 1 care îi așteptau pe participanți, un moment special de stand-up comedy, un photobooth dedicat, dar și multe activări interactive precum un F1 VR CORNER & VR GAMES unde și-au putut testa abiltățile de piloți, BATAK și masă cu biciclete pentru o cursă personalizată FERRO.

FERRO F-POWER

Godmother înseamnă pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiențe de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde între brand și consumator. Ne propunem să inspirăm audiențele prin campanii (evenimente, activări in-store sau digitale) care oferă valoare, sunt relevante și de impact atât pentru consumator cât și pentru brand.

Suntem o agenție de publicitate cu 24 de ani de experiență, peste 1000 de evenimente implementate și o echipă de profesioniști seniori pentru care implementarea impecabilă, inovarea și perfecționarea constantă reprezintă standardul în fiecare din activitățile noastre.

Începând din 2022 suntem partener oficial 27Names – rețea profesională care reunește cele mai bune agenții independente de evenimente din Europa, alegând drept partener o singură agenție din fiecare țară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *