free download 78 travel guides written by experts

Cartea Figurilor Hieroglifice – Dorinta Dorita

Nicolas Flamel
Editura Herald

Deschizand Cartea Figurilor Hieroglifice – Dorinta Dorita tin sa marturisesc de la bun inceput ca am evitat cu gratie prezentarea realizata si pusa inainte de carte. Am vrut sa patrund deindata misterul figurilor hieroglifice si m-am lasat purtata de povestea autorului si de istorie. Si nu am regretat nicio clipa.

Nici n-am stiut cand am inceput si cand am ajuns spre finalul cartii. Dar stiu ca am aflat multe si ca la final am simtit ca parca am facut eu insami acea calatorie. N-aveam cum sa stiu eu toate simbolurile ascunse in acele hieroglife – dar… acum stiu ca stiu putin mai mult si totusi mai putin.

Fireste ca dupa ce am terminat lectura am citit cu deosebit interes si Cuvantul introductiv. Marius Cristian Ene – autorul acestei introduceri – a reusit sa sintetizeze foarte bine informatii pretioase pentru orice persoana ce citeste aceasta carte. Asa se face ca partea de inceut completeaza minunat scrierea lui Nicolas Flamel.

O carte asadar speciala: veti intalni elemente ce amintesc de piatra filosofala ori de alte scrieri – mai recente; veti afla cumva care este aurul alchimist si ce a obtinut scriitorul. Veti descifra enigmele figurilor hieroglifice si apoi… voi veti decide ce veti face mai departe.

Va invitam asadar sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *