free download 78 travel guides written by experts

Cardul Cadou Green Day Spa, un dar pretios de Sfantul Valentin

Institutul de spa si intretinere Green Day Spa lanseaza cardurile cadou, un alt fel de felicitari,  pentru 14 februarie, Sfantul Valentin. Cardul Green Day Spa este darul ce exprima grija pentru persoana iubita.

Legenda Sfantului Valentin
Legenda spune ca Sfantul Valentin a fost un preot crestin ce ajuta cuplurile de crestini casatorindu-i in secret impotriva legii date de Imparatul Claudius (anii 269-270 d.c.). Preotul crestin a fost persecutat, intemnitat si condamnat la moarte pe data de 14 februarie, refuzand sa se converteasca la paganismul roman. In timpul petrecut in temnita el se indragosteste de fiica temnicerului, iar ii trimitea mesaje de imbarbatare pe care le semna “Te iubesc, Valentin al meu”; de aici traditia ca felicitarile trimise pe 14 februarie sa fie semnate cu “Be my Valentine”

Green Day Spa: gasesti cadoul perfect pentru 14 februarie
Green Day Spa continua  traditia si va aduce un alt fel de felicitare pentru persoana iubita: carduri-cadou! Cardurile au o valoare cuprinsa intre 100 si 1000 lei si servicii la alegere.  Fiecare detinator de card  isi poate personaliza experienta spa in functie de dorintele si necesitatile sale cu oricare dintre serviciile oferite de Green Day Spa: ritualuri de relaxare si masaj, manichiura-pedichiura spa, bronz organic, extensii permanente de gene “fir cu fir”, tratamente si servicii cosmetice, ultimele tehnologii pentru intretinere si slabire corporala, coafor, toate in cea mai “spa” atmosfera din Bucuresti.

Arata-ti grija pentru persoana iubita cu un card cadou  Green Day Spa in cea mai relaxanta atmosfera. Arata-i iubirea, scrie-ti legenda proprie si spune “Be my Valentine” la Green Day Spa.

Bucuresti, 09.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *