free download 78 travel guides written by experts

Caravana “Turist acasă” ajunge în cele mai frumoase locuri din Ardeal

După un periplu la mănăstirile din nordul Moldovei și o vizită de neuitat în frumoasa Bucovină, ieri, 22 august, caravana Turist acasă a trecut munții către Ardeal.

Rimetea, singurul loc din țară în care soarele răsare de două ori, Cluj-Napoca și domeniul Banffy de la Bonțida sunt printre primele destinații ale reporterilor – turiști.

Alexandra Albu și Cătălin Nunu dezvăluie istoria Grădinii Botanice din Jibou, una dintre cele mai frumoase din Europa. Maramureșul istoric și mănăstirile aflate în patrimoniul UNESCO, meșteșugurile și portul popular, dar și peisajele care-ți taie respirația fac parte din traseul caravanei în acest final de săptămână.

Catalin Nunu si Alexandra Albu, Turist acasa

Reporterii Digi24 vor transmite în direct din cele mai pitorești locuri ale Țării Lăpușului, Țării Chioarului și Țării Codrului.

Caravana Turist Acasă arată România așa cum nu ai mai văzut-o, de joi până luni dimineață, din bărcile pescarilor lipoveni până la mocănița maramureșeană. Fiecare sfârșit de săptămână din lunile iulie și august poate aduce telespectatorilor care urmăresc emisiunea două dintre cele 16 premii puse în joc, 8 weekend-uri de relaxare la Brașov și 8 telefoane mobile smart Digi K1 cu abonament Digi Mobil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *