Real Estate & Construction Forum

CANPACK România deschide o nouă linie de producție la fabrica din București

CANPACK Group, producător global care operează pe piața ambalajelor din aluminiu de peste 25 de ani, anunţă deschiderea unei noi linii de producție la fabrica din București

CANPACK România, parte a grupului CANPACK, anunţă deschiderea unei noi linii de producție de doze din aluminiu la fabrica din București, linie care înglobează tehnologie de ultimă oră în domeniu.

canpack logo

La eveniment au participat Peter F. Giorgi – proprietarul grupului CANPACK și președintele consiliului de supraveghere al CANPACK, împreună cu Herman Nicolaas Nusmeier – CEO și Președinte al Consiliului director al CANPACK și alți membri ai Consiliului de supraveghere și de administraţie.

“Sunt foarte încântat să deschidem o nouă linie de producție la fabrica noastră de doze din aluminiu din București, fapt care demonstrează determinarea companiei noastre de a-și spori competitivitatea pe această piață și orientarea către dezvoltarea durabilă, pe termen lung a afacerii noastre. Credem cu tărie în potențialul pieței din România, care se reflectă în cererea tot mai mare de ambalaje din aluminiu moderne și ecologice.”- a declarat Herman Nicolaas Nusmeier, CEO și Președinte al Consiliului director al CANPACK.

Noua investiție în valoare de peste 50 de milioane de EUR va permite creşterea capacităţii totale de producţie a unității existente de la 950 de milioane de doze la 1,55 miliarde anual, cu posibilitatea producerii a 4 tipuri de ambalaje: 50 cl, 33 cl, 33 fit și 25 cl slim. Datorită deschiderii noii linii de producție, vor fi create aproximativ 88 de locuri de muncă suplimentare, ceea ce se reflectă într-o creștere a numărului de profesioniști calificați, de la 163 la peste 250.

“CANPACK România, la fel ca restul companiilor din grupul CANPACK, se axează pe diversificarea serviciilor oferite clienților noștri. Oferim ambalaje de diverse dimensiuni pentru a satisface cerințele și nevoile clienților noștri. Urmărim îmbunătățirea continuă a eficienţei operaționale și am dezvoltat o serie de tehnologii avansate pentru a oferi produse și servicii de înaltă calitate”, a declarat Cristian Cornea, Director General CANPACK România.

“Sunt încântat să văd că grupul nostru de companii CANPACK continuă să se dezvolte atât în ​​zonele geografice unde este deja prezent, cât și să se extindă în noi regiuni și mă bucur să sprijin această creștere”, a menţionat Peter F. Giorgi, proprietar al grupului CANPACK și președintele Consiliului de supraveghere al CANPACK.

CANPACK România își demonstrează ferm angajamentul față de sustenabilitate, concentrându-se pe soluții care să reducă impactul operațiunilor sale asupra mediului și a comunităților în care operează. Unitatea din București acordă o atenție deosebită reciclării și conservării apei, energiei și materiilor prime. Grupul CANPACK procesează și reciclează în România peste 4.000 de tone de doze utilizate, ceea ce înseamnă reciclarea a aproximativ 50% din totalul dozelor din aluminiu pentru băuturi utilizate în România, sau a aproximativ 23% din totalul ambalajelor de aluminiu utilizate în România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *