Shadow

Campania umanitara “Impreuna pentru mamele si copilasii refugiati!”

Iata ca a venit din nou vremea sa strangem randurile si sa fim alaturi de cei care astazi sunt pe drumuri…

APISET, organizatie non-profit, lanseaza pe aceasta cale un apel pentru colectarea unor alimente necesare pentru prepararea unei mese calde (ciorba si felul doi) pentru refugiatii ce intra in Romania prin vama Isaccea. Mai mult decat atat, mesele calde vor fi oferite si tuturor voluntarilor care activeaza in sprijinul refugiatilor, precum si functionarilor din vama, politia de frontiera, directia vamala, jandarmeria romana, politia rutiera, etc. Practic toti cei imlicati in activitatile ce au loc in vama Isaccea vor putea primi gratuit aceste mese calde.

In concret, cautam oameni/firme care pot dona legume in cantitati mai mici sau mai mari, precum si orice alt produs alimentar care poate fi procesat si poate servi la prepararea unei mese calde. Avem nevoie de materie prima pentru a ajuta minunatele bucataresele, ce gatesc necontenit pentru refugiati, inca de la inceputul razboiului, la restaurantul Novio, locatie aflata la aproximativ 800 de metri de vama din Isaccea, jud. Tulcea.

APISET logo

Ne-am dori sa le putem oferi si felul doi, asa ca avem nevoie de carne, orez, mazare, fasole, ulei, faina, precum si de orice alte produse ce pot ajuta la preparea oricaror feluri de bucate. Fructele sunt esentiale in aceasta perioada rece, asa ca orice fruct ar fi binevenit (banane, mere, portocale etc.).

Daca cineva poate oferi mancare pentru bebelusi, precum si alte produse necesare copilasilor (pampers, servetele umede, etc.), am aprecia orice donatie in acest sens.

Asadar, toti cei care puteti contribui cu oricare dintre aceste produse sau cu donatii in bani, va rog sa ne contactati prin email la adresa de e-mail: apisetaproapedetine@gmail.com sau telefonic la numarul 0752.231.573 ori pe facebook pe pagina asociatiei APISET.

Ar fi minunat, sa va puteti implica si dumneavoastra, cu orice si cu oricat, nevoile fiind crescute si in crestere.

APISET isi propune ca din donatiile primite in bani, sa fie acoperite si o parte din costurile adiacente, dar fara de care actiunile caritabile privind oferirea unei mese calde nu ar fi posibile (caserole pentru ciorba, caserole pentru felul doi, pahare din plastic, tacamuri de unica folosinta, servetele etc., etc.).

Drept urmare, pentru toti cei care nu aveti timpul necesar pentru cumpararea si transportarea produselor solicitate sau pur si simplu doriti sa acoperiti alte costuri aferente acestei actiuni umanitare derulate de APISET, precum cele amintite deja, gasiti mai jos contul asociatiei noastre unde puteti face donatii in bani, orice suma fiind binevenita.

APISET – Asociatia Arta Proiectelor Inovatoare in Sanatate, Educatie si Turism
Cont bancar: IBAN: RO40BTRLRONCRT0381927901, deschis la Banca Transilvania.
Detalii tranzactie: sprijin refugiati.

Pregatim un convoi umanitar cu care sa plecam zilele urmatoare catre vama Isaccea! Haideti cu noi, in oricare formula puteti si alegeti sa fiti implicati!

Va asteptam, multumindu-va nespus, in numele celor care acum sunt in frig si isi cauta o noua viata…
#impreunapentrumamelesicopilasiirefugiati
#isaccea #impreunapentrumamicisipitici
#impreunapentrumameleucrainene
#impreunapentruceilaltioameni.

Dr. Simona Vladica, Presedinte APISET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *