Shadow

Camera de rețea AXIS Q6010-E

Compania Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, anunță disponibilitatea noii camere AXIS Q6010-E, o cameră cu mai mulți senzori și rezoluție înaltă, concepută pentru a se integra cu orice cameră AXIS Q60-E.

Aceasta permite conștientizarea deplină a situațiilor specifice în spații deschise de dimensiuni mari sau pe străzile înguste și posibilitatea obținerii de detalii mărite cu ajutorul camerei PTZ integrate.

Soluția oferă o vedere de ansamblu la rezoluție înaltă și la 360° prin combinarea camerelor într-o singură unitate, precum și comandă PTZ activată printr-un singur click pentru vizualizarea detaliilor, cu un zoom optic de până la 40x.

În plus, soluția dispune de o funcție de urmărire PTZ automată. Atunci când unul dintre cei patru senzori de 5 MP detectează o mișcare, camera PTZ va urmări automat obiectul respectiv în zona de vizualizare.

AXIS Q60-e

De asemenea, AXIS Q6010-E dispune de obiective interschimbabile, iar astfel obiectivul poate fi schimbat cu ușurință în funcție de nevoile de monitorizare specifice. În plus, funcția de auto-focalizare asigură un nivel maxim de flexibilitate și acuratețe în calibrare.

Caracteristicile principale includ:
– Cameră de rețea cu imagine la 360° și comandă PTZ activată printr-un singur clic;
– 4 senzori de 5 MP, cu o rezoluție totală de 20 MP;
– Obiective interschimbabile și care pot fi înclinate;
– Compatibilitate cu camerele AXIS Q60-E (care nu sunt incluse);
– Funcție de pilot automat inclusă.

AXIS city street busy Manhattan

Această soluție, extrem de fiabilă, utilizează același cablu de rețea, aceeași sursă de energie și aceleași suporturi de prindere ca și camera AXIS Q60-E conectată. Drept urmare, nu este necesară utilizarea de echipamente suplimentare, ceea ce ajută la simplificarea procesului de instalare.

Aflați de la link mai multe informații despre Camera de rețea AXIS Q6010-E.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *