Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Călătorii prin izolare. Mâncăruri din continente

Bogdan Teodorescu
Editura Tritonic

Ce poți face între 1 aprilie și 1 mai?
Poți scrie o carte.

Așa a făcut anul trecut Bogdan Teodorescu, cunoscut analist politic, profesor la SNSPA, autor care a scris șase romane și multe cărți de comunicare politică. Călătorii prin izolare. Mâncăruri din continente este a treia carte dedicată mâncărurilor, iar prilejul cu care a fost scrisă este unul inedit: pandemia Covid-19.

Bogdan Teodorescu surprinde pandemia altfel: fiecare zi include citatul zilei, știri, informația zilei, o replică dintre un film, un mesaj de pe WhatsApp de la prieteni și o amintire despre un fel de mâncare.

Da, nu este o carte cu rețete, ci o invitație la călătorii din Sri Lanka în Ljubljana, din Hangzou la Niagara Falls, de la Nisa în Havana, din Viena în Vinales și în multe alte locuri.

Călătorii prin izolare. Mâncăruri din continente

Fiecare amintire este legată de un fel de mâncare, însă farmecul volumului de față stă în poveștile care îl ajută pe cititor să fie, pentru o clipă, camaradul autorului și însoțitor în călătoriile sale.

Bogdan Teodorescu are un stil care atrage de fiecare dată, indiferent de tipul de carte pe care îl scrie. Istoriile incluse în acest volum sunt scurte, însă bogate în esență. E posibil și ca felurile de mâncare menționate să vă facă să căutați rețetele online și să le pregătiți și voi acasă.

Foarte interesante sunt și “pastilele” fiecărui capitol – cu atât mai interesante acum, la un an de la momentul scrierii, ori chiar mai târziu după ce pandemia va fi fost depășită.

Călătorii prin izolare. Mâncăruri din continente este un volum care se citește ușor, relaxează și aduce și un zâmbet în colțul gurii, mai ales dată fiind trimiterile la extratereștri și Oculta mondială în pandemiei de coronavirus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *