free download 78 travel guides written by experts

CA integreaza tehnologia ARKIVIO

CA (Computer Associates) va incorpora solutia ARKIVIO AUTO-STOR Enterprise File Management in linia sa de produse BrightStor, contribuind astfel la simplificarea procesului de management al datelor din cadrul companiilor-client si la optimizarea resurselor de stocare ale sistemelor eterogene de date si ale mediilor de stocare.

ARKIVIO AUTO-STOR este o solutie de management al ciclului de viata al informatiei (ILM), care detecteaza si organizeaza datele si procesele de stocare in conformitate cu valoarea economica a acestora. Tehnologia ARKIVIO consolideaza si extinde solutiile CA BrightStor pentru arhivarea e-mail-urilor si managementul resurselor, prin crearea si executarea automata a  politicilor pentru transferul datelor catre resursele optime din cadrul SAN, NAS si a mediilor de stocare. CA va comercializa produsul sub numele CA File System Manager.

Sistemul de clasificare ARKIVIO AUTO-STOR sorteaza datele la nivel granular, permitand repartizarea valorilor pe baza criteriilor principale ale procesului de business. Utilizand un sistem patentat de scoring ILM, motorul solutiei permite executarea de politici capabile sa transfere in mod transparent datele la nivelul resurselor.

"Cresterea exploziva a cantitatii de date si a importantei critice de stocare a acestora determina companiile sa lupte pentru stabilizarea si chiar reducerea bugetelor de infrastructura," declara Anders Lofgren, Prim Vicepresedinte al diviziei BrightStor din cadrul CA. "Parteneriatul dintre CA si Arkivio raspunde in mod direct acestei necesitati critice de optimizare a bugetelor de infrastructura."

Solutiile BrightStor oferite de CA ajuta companiile sa-si optimizeze investitiile in infrastructura de stocare si sa-si protejeze datele critice. In plus, prin intermediul acestora, deciziile pot fi luate in conditii de informare asupra modalitatilor de alocare a resurselor pe baza valorii de business a datelor informatice si a solicitarilor operationale. De asemenea, solutiile BrightStor permit eficientizarea proceselor de backup si recuperare, precum si maximizarea productivitatii angajatilor.

"Suntem onorati de colaborarea dintre Arkivio si CA," declara Giovanni Paliska, Presedinte si CEO in cadrul Arkivio. "Acest parteneriat extinde semnificativ categoria de companii care beneficiaza de tehnologia noastra ILM pentru platforme multiple."

Bucuresti, 13.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *