Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast
Shadow

Business pe Bicicletă, ediția cu numărul 12: Bucharest can Bike

Junior Chamber International (JCI) București anunță lansarea Business pe Bicicletă 20178, ediția de primavara. Evenimentul sărbătorește a 12-a ediție, vineri, pe 15 Iunie.

Business pe Bicicletă este un eveniment de tradiție al JCI București, ce promovează utilizarea bicicletei ca mijloc de transport la birou și la întâlnirile de afaceri, fluidizarea traficului bucureștean și atragerea cât mai multor oameni către cel mai eco și prietenos mijloc de transport – bicicleta.

Evenimentul are loc de două ori pe an, o dată primăvara, o dată toamna. Cu fiecare ocazie, sute de participanți defilează pe biciclete pe un traseu ce străbate capitala, astfel încât acțiunea să fie vizibilă pentru cât mai mulți amatori ai bicicletei.

Bucharest can Bike afis

Anul acesta, Business pe Bicicletă va avea loc începând cu ora 18.30 pe următorul traseu: Edgar Quintet, intersecție cu Calea Victoriei – Piața Victoriei – Bd. Aviatorilor – Piața Charles de Gaulle – Piața Arcul de Triumf – Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff – Berăria H.

Beraria H va fi gazdă pentru o sesiune de speech-uri, business networking și multe concursuri cu premii-surpriză.

„Evenimentul din aceasta toamna doreste sa arate ca bicicleta poate deveni un mijloc de transport important in mediul business dar si ca putem aduce fericirea unui copil prin donarea de biciclete. Primele 3 biciclete au fost donate de catre partnerii nostri de la Carpat Sport si va incurajam pe fiecare in parte sa oferiti posibilitatea unui copil sa se bucure de o bicicleta uitata intr-un dulap. De asemena partnerii nostri de la Diverta vor dona rechizite pentru copii si va incurajam si pe voi sa ne fiti alaturi si sa le aducem zambetul pe buze.”

Partenerii evenimentului:Beraria H, 441 Design Studio, Arete, All Boutique, CarpatSport , Cooler Gamma Print, Fabouls Baskets, Techir, Yves Rocher, Quest Mission

Partenerii media ai evenimentului sunt: Times New Roman, Economic Zoom, Wall-Street, Național FM.

MC evenimentului este Alex Ion, owner la Nexus.

Detalii suplimentare despre proiect și update-uri se regăsesc pe site-ul oficial al evenimentului (https://www.businesspebicicleta.ro) și pe pagina de Facebook Business pe Bicicletă (https://www.facebook.com/BusinessPeBicicleta/).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *