Shadow

Business în Mișcare: Rezilienta si adaptare in business

“Business în Mișcare”, un eveniment emblema al JCI București, revine în 2023 cu o nouă abordare și viziune. Cu rădăcini în proiectul “Business pe Bicicletă”, care a avut 12 ediții de succes până în 2019, această nouă inițiativă își propune să redefinească networkingul și dezvoltarea profesională într-un mediu dinamic.

Prima ediție din 2019 a inovat, transformând un tramvai în spațiu de networking și dezbateri. Alături de experți de top, discuțiile s-au axat pe dezvoltare, atât personală, cât și profesională.

Reziliență și adaptare în leadership

2023 aduce o temă actuală și relevantă: “Reziliență și adaptare în leadership”. Continuând tradiția de inovație, evenimentul își va desfășura activitățile pe vaporul Cernica de pe lacul Herăstrău. Aici, lideri și profesioniști din afaceri vor discuta despre adaptabilitate și reziliența în contextul provocărilor actuale. Vaporul, navigând pe ape, devine simbolul perfect pentru capacitatea liderilor de a naviga într-un mediu în constantă schimbare.

Experții invitați sunt nucleul evenimentului, aducând expertiza și viziunile lor unice. Participanții vor avea oportunitatea de a-și extinde rețeaua de contacte și de a construi relații solide într-un cadru propice și relaxat.

Obiectivul central al “Business în Mișcare” rămâne același: crearea unui mediu în care profesioniștii să poată interacționa, învăța și se dezvolta eficient și captivant.

Evenimentul va vea loc in data de 21.09.2023 incepand cu ora 19:00.

Link eveniment: https://www.linkedin.com/events/7098

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *